Doua Prix d' Excellence de la Beauté Marie Claire

L'Oréal a primit doua Prix d’Excellence Beautydin partea revistei pentru femei Marie Claire in 2009.

Primul premiu international primit de L'Oréal a fost pentru rujul L' Absolu Rouge de la Lancôme, selectat de jurnalisti din intreaga lume pentru frumusetea, pentru formula sa inovatoare si extrem de eficienta imbogatita cu Pro-Xylane TM-culori voluptoase, tehnologie de ultima generatie si o campanie de publicitate fierbinte.

Al doilea Prix d' Excellence Award 2009 Marie Claire castigat de catre Grup a fost acordat pentru Face Fabric de la Giorgio Armani. Aceasta a fost a doua oara cand juriul international Marie-Claire a nominalizat Giorgio Armani, prima fiind in 2000 pentru proiectarea liniei de machiaj. Acest ultim premiu recunoaste expertiza Armani in "textile cosmetice". Cu ajutorul lui Giorgio Armani insusi, echipele locale si internationale, laboratoarele si personalul tehnic, brandul a venit cu o linie de machiaj nud, ca o a doua piele menita sa sporeasca frumusetea naturala a femeilor.

Premiile Prix d’Excellence beauty create in 1985 si transmis in jurul lumii prin intermediul celor 22 de editii locale de Marie Claire, au de-a lungul anilor sa devina referinta absoluta in lume frumusete.

Vizitati site-ul Marie Claire: www.marieclaire.com