Premiul "Shareholder and Social Responsibility"

L'Oréal primeste premiul special "Shareholder and Social Responsibility" in "Share Grand Prix Awards", organizat de Mieux Vivre Votre Argent, in parteneriat cu Vigeo.

In cadrul premiilor Cele Mai Bune companii pentru Actionari, echipa editoriala a revistei franceze de finante personale, Mieux Vivre Votre Argent, a recompensat L'Oréal, in special pentru angajamentele sale sociale, precum si respectul pentru drepturile omului si a mediului. Grupul a obtinut pentru a doua oara cel mai bun scor in actionari si responsabilitate sociala si si-a imbunatatit scorul in ceea ce priveste responsabilitatea sociala.

Premiul, acordat la data de 08 octombrie 2010, subliniaza, de asemenea, calitatea legaturilor construite de grup cu actionarii sai individuali, recunoscand in acelasi timp initiative cum ar fi cea a Comitetului Consultativ al Actionarilor Individuali care a fost creat la inceputul anului 2010.

Participantii concursului sunt printre"Top 100 companii", potrivit Mieux Vivre Votre Argent. Acestea reprezinta cele mai mari capitalizari de pe piata si cele mai active companii de pe bursa din Paris.

Premiul a fost prezentat de dl Jean Régis Carof, Director of Shareholder and Market Authority Relations, si Mrs Nicole Notat, Presedinte al Vigeo.