WWD beauty biz top 100: l’Oréal clasat pe # 1

L'Oréal ocupa locul numarul 1 in lista WWD companii de top de cosmetice din lume.

Cu mai mult de 100 de ani de experienta in industria de frumusete, L'Oréal a raportat in 2009 vanzari consolidate de € 17.5 de miliarde. De-a lungul anilor, grupul a dezvoltat un portofoliu divers si complementar din 23 internationale brands1, vandut in 130 de tari. Branduri internationale L'Oreal astazi includ L'Oréal Professionnel, Redken, Kerastase, Matrix, L'Oréal Paris, Garnier, Maybelline New York, SoftSheen-Carson, Lancôme, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Biotherm, Ralph Lauren, Kiehl, Shu Uemura, Helena Rubinstein, Cacharel, Diesel, Vichy, La Roche-Posay, SkinCeuticals, Innéov si The Body Shop.

In urmatorii zece ani, obiectivul principal al L'Oréal este de a dubla baza de clienti prin castigarea unui miliard de noi consumatori, in special in pietele emergente. O modalitate de a realiza acest lucru este de a se concentra pe inalta valoare adaugata inovatiilor din intreaga lume, la preturi accesibile, deschiderea de noi categorii de produse si accelerarea expansiunii internationale.

* Cu un tiraj de 75.000, format din abonati calificati si factorii decizionali cheie industria frumusetii, WWD Beauty Biz ofera autoritate, acoperire in profunzime a problemelor cheie cu impact pe piata frumusete la nivel mondial.