In top 20 international pentru dezvoltarea liderilor

L'Oréal este recunoscut pentru politica sa de dezvoltare a leadershipului.

Acest premiu este o recunoastere unica de excelenta a companiei in crearea unui grup de lideri robusti si durabili. Organizatorul studiului, Aon Hewitt, afirma ca acest companii de top au "o concentrare intensa asupra talentului si ele sunt in mod deliberat de acord cu angajarea, pregatirea, dezvoltarea si recompensarea succesului. Programele lor de conducere sunt practice, relevante si aliniate cu obiectivele de afaceri".

L'Oréal a fost recunoscut pentru capacitatea sa unica de a-si dezvolta intern proprii lideri, de a face angajamente pe termen lung cu persoane fizice unice, care vor construi societatea in viitor.

Un bun exemplu este Jean-Paul Agon, Presedinte si CEO L'Oréal, care a fost recrutat direct de pe bancile universitatii in 1978, la fel ca 67 % dintre liderii de brand la nivel mondial ai Grupului.

Dupa ce a fost premiat la nivel european in ultimele trei studii consecutive, L'Oréal este acum recunoscut ca un constructor de leadership cu adevarat international, cu o pozitie de top 20 in graficul de la nivel mondial.