Omagiu doamnei Liliane Bettencourt
Group

Liliane Bettencourt

Dispariția doamnei Liliane Bettencourt este un moment de mare emoție și o tristețe imensă pentru toți colaboratorii L'Oréal.

Liliane Bettencourt a fost o mare doamnă, pe care nu o vom uita niciodată.

Cei care au cunoscut-o vor păstra memoria unei femei de excepție.

Doamna Liliane Bettencourt a avut mereu gustul pentru antreprenoriat, o curiozitate naturală și curaj pentru ideile noi.

Timp de decenii, a transmis spiritul fondatorului L'Oreal, spiritul tatălui său, Eugene Schueller. Cum ar fi căutarea excelenței și a celor mai înalte standarde și cel mai profund respect pentru bărbații și femeile din companie.

Prin sfaturile sale, prin bunăvoința atentă, ne-a încurajat să îndrăznim, să ne asumăm riscuri, să mergem mai departe. Să ne îndeplinim pe deplin ambiția de a face din L'Oréal un campion global.

A împărtășit cu noi fiecare pas al acestei minunate aventuri.

Pentru toate acestea, suntem extrem de recunoscători.

De la moartea tatălui său în 1957, doamna Liliane Bettencourt și-a arătat în mod repetat angajamentul și sprijinul neclintit pentru L'Oréal. A asigurat stabilitatea acționariatului, oferind L'Oréal continuitatea și soliditatea care i-au permis dezvoltarea formidabilă; este un lucru rar, de neînlocuit pentru o companie ca a noastră,  care își planifică strategia pe termen lung.

Astfel, în fiecare moment, și-a dovedit atașamentul profund față de L'Oréal și i-a asigurat întotdeauna longevitatea.

În numele angajaților L'Oréal, aș dori să-și exprime doamnei Françoise Bettencourt Meyers, domnului Jean-Pierre Meyers și celor doi fii Jean-Victor și Nicolas, condoleanțe noastre cele mai sincere și gândurile cele mai afectuoase în aceste momente triste.

Jean-Paul Agon

Chairman And Chief Executive Officer