Tehnologia ModiFace a L’Oréal lansează o colaborare pe termen lung în realitate augmentată cu Facebook
Research & Innovation

L’Oréal și ModiFace, entitatea recent achiziționată de L’Oréal, specializată în Realitate Augmentată și Inteligență Artificială, au anunțat o colaborare pe termen lung cu Facebook pentru a crea noi experiențe de realitate augmentată, livrate cu ajutorul serviciilor foto ale Facebook. Prin intermediul unei conexiuni directe și armonioase între cele două platforme, ModiFace și Facebook vor livra, pentru prima dată, persoanelor din toată lumea, experiențe unice de testare a machiajului generate de realitatea augmentată. Incluse în noul program sunt unele dintre cele mai renumite branduri de produse cosmetice, precum Maybelline, L’Oréal Paris, NYX Professional Make-up, Lancôme, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent și Urban Decay.

Logo ModiFace

 Vezi cum va arăta prima experiență, care va fi lansată de către NYX Professional Make-Up:

 


Această colaborare strânsă este extrem de relevantă pentru ModiFace, deoarece va permite ca experiențele noastre AR să prindă viață pe Facebook și să fie folosite de către milioane de consumatori din toată lumea. Este o modalitate inovatoare de a descoperi produsele și brandurile L’Oréal cu ajutorul unor experiențe de frumusețe foarte realistice, captivante și valoroase.’’, a declarat Parham Aarabi, CEO și fondator al ModiFace.

Oamenii își doresc modalități noi de a experimenta produse și servicii, iar platforma de Realitate Augmentată a Facebook poate aduce această idee la realitate astăzi. Prin aducerea realității augmentate în prim-plan, L’Oréal și Modiface transformă experiența de frumusețe și suntem foarte entuziasmați să vedem această viziune adusă la realitate pe Facebook’’, a spus Will Platt-Higgins, Vicepreședinte Global Account Partnerships pentru Facebook.

Lubomira Rochet, Chief Digital Officer al L’Oréal, a declarat: “Facebook și L’Oréal împărtășesc viziunea că Realitatea Augmentată devine esențială în descoperirea și achiziția de produse și branduri. Trăim un moment magic în care tehnologiile s-au maturizat îndeajuns, iar apetitul consumatorilor pentru acestea este în creștere în toată lumea. Suntem foarte entuziasmați de acest nou pas în colaborarea pe termen lung pe care o avem cu Facebook. Un aspect fascinant al acestei colaborări este faptul că inovarea experienței de frumusețe rămâne un pilon de bază. După ce ne-am adaptat creațiile și conținuturile pentru a reflecta noua lume în care telefonul ocupă un loc principal, va fi foarte interesant să vedem cum va forma realitatea augmentată noua pagină a industriei de frumusețe.’’