L’Oréal investește în fondul Partech Africa
Group

Grupul L’Oréal a anunțat o investiție în fondul Partech Africa, un fond de investiții lansat la începutul anului 2018 în cadrul companiei Partech și care are ca misiune dezvoltarea de proiecte tehnologice în Africa.

Partech Africa

Această acțiune reprezintă o continuare a investițiilor precedente ale L’Oréal în fonduri cu capital de risc (Partech International Ventures, Founders Factory, Raise Investissement).

În acest fel, L’Oréal va putea să întreprindă parteneriate cu start-up-uri și antreprenori ce activează în dezvoltarea de produse și servicii inovatoare care facilitează accesul consumatorilor din zone izolate sau așezări informale.

’Prin parteneriatul cu Partech Africa, vrem să susținem antreprenorii talentați care aduc noi invenții tehnologice în toate domeniile, distribuție și consum.’’ a declarat Alexandre Popoff, Vice-Președinte Executiv pentru Europa de Est și Africa, Orientul Mijlociu. ‘L’Oréal este foarte încântată să contribuie la dezvoltarea companiilor tinere în Africa și să capteze momentul.’’