L'Oréal România lansează pe piață CeraVe, al 20-lea brand din portofoliul său Group

L’Oréal România aduce un nou brand în portofoliul său și ajunge la 20 de mărci pe piața locală. CeraVe, fondat în 2005 împreună cu medici dermatologi și achiziționat de Grupul L’Oréal în 2017, întărește poziția de lider pe care L’Oréal România o are pe piața locală a dermatocosmeticelor.

CeraVe

Prin lansarea CeraVe, dorim să creăm o nouă categorie de produse de farmacie cu o abordare de masă, slab reprezentată în România în acest moment, și să devenim lideri pe acest segment.”, a declarat Nataliya Syerikova, General Manager al Diviziei de Cosmetică Activă a L’Oréal România. „Lansarea CeraVe completează gama de produse dermatocosmetice și ne ajută să satisfacem cererea din ce în ce mai mare pentru cosmetică activă la prețuri accesibile”, a completat Nataliya.

Divizia de Cosmetică Activă a L’Oréal, din care mai fac parte brandurile Vichy și La Roche-Posay, este liderul pieței de produse dermatocosmetice din România, cu Vichy numărul unu pe piață și La Roche-Posay, numărul trei. CeraVe are o strategie de distribuție pe canale multiple, ce include farmacii, drogherii, retail-eri de frumusețe și de masă și outlet-uri online selectate.

CeraVe oferă produse de îngrijire a pielii, mai precis produse de curățare, hidratare și protecție solară, atât pentru față, cât și pentru corp. Este unul dintre brandurile cu creșterea cea mai rapidă în Statele Unite, media ultimilor doi ani depășind 20% și a fost declarat brandul de hidratare nr. 1 în SUA. De la intrarea sa în portofoliul L’Oréal, a fost lansat în 30 de țări.