L'Oreal, pe locul 1 in ceea ce priveste echilibrul de gen
Diversities

In aceasta primavara, L'Oréal s-a clasat pe locul unu in Clasamentul Global al Egalitatii de Gen 2017 (Global Gender Equality Ranking) al Equileap, printre peste 3.000 de companii (cu o capitalizare de piata de peste 2 miliarde USD) in 23 de tari, pe baza a 19 criterii privind egalitatea de gen.

Equileap, o organizatie nonprofit, a publicat primul clasament transsectorial care arata cat de performante sunt companiile de top din lume, din toate sectoarele si tarile, in ceea ce priveste egalitatea de gen. Equileap a fost creat in lumina cercetarilor independente, care arata ca intreprinderile cu o diversitate de gen ridicata au tendinta de a genera venituri financiare mai mari. Salarizarea egala și, in ansamblu, șansele egale la locul de munca sunt parghii puternice pentru cresterea prosperitatii globale.

Acest clasament fara precedent va ajuta investitorii sa descopere care sunt companiile care conduc in ceea ce priveste echilibrul de gen.