L’Oreal se implica in Hello Tomorrow Challenge 2017

Research & Innovation

Pentru al doilea an consecutiv L’Oreal se implica in Hello Tomorrow Challenge, o competitie tehnologica internationala care mobilizeaza si conecteaza cele mai promitatoare start-up-uri stiintifice si tehnologice dedicate rezolvarii celor mai mari provocari industriale si sociale la nivel global.

Hello Tomorrow Challenge 2017

“Noile tehnologii transforma stiinta. Unele dintre ele vor ajuta la rezolvarea unor mari provocari cu care lumea de azi se confrunta. Companiile si start-up-urile tehnologice este esential sa lucreze impreuna pentru a accelera transferul acestor tehnologii inovatoare in solutii reale,” a declarat Jacques Leclaire, Director Stiintific L’Oreal.

Acest parteneriat cu Hello Tomorrow se adauga strategiei inovatoare a L’Oreal care include de asemenea Incubatorul de Cercetare si Inovatie Tehnologica din San Francisco, precum si parteneriate cu start-up-uri tehnologice precum:

- Ananda, un start-up canadian dedicat imbunatatirii modelelor 3D al tesuturilor  biologice.

- Poietis, un start-up francez localizat in Bordeaux dedicat imprimarii 3D a foliculilor de par

- Sau Nanoentek, un start-up coreean dedicat dezvoltarii sistemului de diagnostic biochimic al pielii

Un juriu international va selecta si anunta castigatorii provocarii la Summitul Global Hello Tomorrow ceva avea loc pe 26 si 27 octombrie. Summitul reuneste peste 3000 de start-up-uri tehnologice la nivel global, inventatori si lideri industriali influenti. Dintre cele 10 categorii ale Provocarii* L’Oreal va sponsoriza categoria de Wellbeing. Lubomira Rochet, Chief Digital Officer a L’Oreal va inmana premiul de 15,000 de euro castigatorului categoriei.

L’Oreal se asociaza de asemenea cu cel mai mare campus de start-up-uri, Station F din Paris, Acceleratorul Digital localizat la Londra si incubatorul Founders Factory and Partech Ventures, o companie focusata pe tehnologie.

*Data & AI, Energy Transition, Environment, Food & Agriculture, Wellbeing, Healthcare, Industry 4.0, New Materials, Mobility, Aerospace

Despre Hello Tomorrow

Hello Tomorrow este o organizatie non-profit fondata in 2011 cu misiunea de a accelera transferul tehnologiilor inovatoare in solutii pentru lumea reala prin evidentierea, motivarea si conectarea celor mai promitatori antreprenori din tehnologie din intreaga lume cu facilitatorii potriviti. Astazi, este o comunitate globala interdisciplinara care se parteneriaza cu 100 universitati de top si centre de cercetare si este prezenta in 40 de tari.

Hello Tomorrow Challenge, o competitie globala pentru start-up-uri, a atras peste 10,000 de start-up-uri din peste 100 de tari de la inceputul sau din 2014. Editia din 2017 va avea loc pe parcursul Summitului Global Hello Tomorrow in Le CENTQUATRE-Paris (26 - 27 octombrie).