L’Oréal printre cele mai dinamice cinci companii, potrivit Universum

Careers

Studentii la facultati economice si de afaceri din intreaga lume au clasat L’Oréal pe locul al optulea in clasamentul Universum "Cel mai atractiv angajator", de la numarul 9 in anul 2016. Pentru studentii din domeniul ingineriei, L'Oréal este al 15-lea cel mai atractiv angajator, de la numarul 16 in anul 2015.

Clasamentul din acest an arata atractivitatea sporita a L'Oréal in randul studentilor din intreaga lume. Pentru prima data, L'Oréal este, de asemenea, printre cele 5 cele mai dinamice companii din intreaga lume (companii cu cel mai mare progres pe termen lung).

Peste 294.000 de respondenti ai studiilor Universum Talent au clasat companiile pe care le considera cele mai potrivite pentru a se angaja. Studentii de la universitati de afaceri si de inginerie din cele mai mari 12 economii din lume au evaluat angajatorii pe baza a 40 de caracteristici, care dezvaluie ceea ce ei considera cel mai important in deciziile de angajare. Datele au fost colectate in perioada octombrie 2016 - mai 2017.

L'Oréal, care primeste in fiecare an peste 1,3 milioane de cereri de angajare, este recunoscuta de candidati pentru capacitatea sa de a genera inovatii revolutionare, de a oferi oportunitati de cariera internationala si de invatare excelenta, precum si pentru atractivitatea produselor si serviciilor sale.

"Apreciem aceasta recunoastere care ne pozitioneaza printre angajatorii favoriti ai studentilor si arata ca au recunoscut valorile si cultura puternica a L'Oréal care au format compania de la inceputuri. Aceste valori, in special deschiderea, accesul rapid la noi responsabilitati, agilitatea si spiritul antreprenorial sunt mai relevante decat oricand la L'Oréal si corespund cu ceea ce generatiile mai tinere cauta azi", declara Jean-Claude Le Grand, Senior Vice President, Talent Development and Chief Diversity Officer L'Oréal.

Despre clasamentul Universum al celor mai atractive angajatori ai din lume

Clasamentele WMAE sunt compilate din studiile Universum Talent, realizate in Brazilia, Canada, China, Franta, Germania, India, Italia, Japonia, Rusia, Coreea de Sud, Marea Britanie si SUA. Aceste piete reprezinta 70% din economia mondiala. Perioada de colectare a datelor a fost octombrie 2016 - mai 2017.