Viziunea noastra

L'Oréal a ales sa integreze principiile dezvoltarii durabile in modelul de afaceri pentru a construi o crestere durabila atat de responsabil si unita.

Jean-Paul Agon
Jean-Paul Agon

L'Oreal are o mostenire puternica in dezvoltarea durabila. Echilibrand succesul nostru ca si companie cu nevoile societatii ca si intreg a fost intotdeauna o parte din lucrurile pe care le facem in afacerea noastra. In ultimii ani, am construit pe aceasta mostenire, integrand principiile dezvoltarii durabile in modelul nostru de afaceri si pregatind compania sa faca fata provocarilor sociale, economice si de mediu din prezent.

Sunt mandru de ceea ce am obtinut pana acum, dar sunt si convins ca inca mai avem multe de facut.

Pentru ca avem planuri ambtioase pentru cresterea afacerii noastre, este timpul sa facem un salt mare inainte si sa ridicam stacheta dezvoltarii durabile in intregul Grup si de-a lungul intregului nostru lant de valori.

Cu acest obiectiv in vedere, suntem mandri sa anuntam lansarea programului "Impartasirea frumusetii cu toata lumea", noul nostru angajament sustenabil pentru 2020. Seteaza o viziune clara a locului unde dorim sa fim in 2020, impreuna cu obiectivele de sustenabilitate pe care trebuie sa le atingem pentru a ajunge acolo. In acest scop, aceste noi targete sunt un pas semnificativ pentru targetele de mediu setate pe care le setam pentru anul 2015.

Noi consideram ca inima motorului de sustenabilitate este consumatorul. Pentru a ne indeplini angajamentul, trebuie sa usuram deciziile de cumparare ale cosumatorilor. Accelerand inovarea sustenabila in afacerea noastra si valorificand puterea brandurilor de informare a consumatorilor, vom mari gradul de constientizare despre sustenabilitatea si incurajarea unui consum mai durabil.

Chiar de la inceput, succesul L'Oreal a fost construit pe baza unei relatii apropiata cu consumatorii. Dorim sa ne folosim influenta si intelegerea clientilor ca o forta pentru bine si " sa obtinem inca un miliard de consumatori in timp ce avem un impact pozitiv asupra lumii si impartasind cresterea noastra cu oamenii din jurul nostru.

Jean-Paul Agon
Presedinte si CEO