Achizitii imobiliare, benefice pentru incluziune sociala

Achizitiile de proprietati sunt, de asemenea, o parte esentiala a programului Solidarity Sourcing: clauzele de responsabilitate sociala sunt acum incluse in invitatiile L'Oréal de participare la licitatii pentru constructia oficiilor sale.

Constructia si transformarea cladirilor este un domeniu foarte important de achizitionare pentru L'Oréal. Era logic, prin urmare, ca bunurile imobiliare sa fie importante pentru "Solidarity Sourcing", proiect implementat de grup inca din 2010 pentru promovarea incluziunii sociale prin achizitiilor sale. Iar acum este un fapt implinit, datorita semnarii politicii "Property Solidarity Sourcing Charter", care a fost emis catre directorii din toate locatiile afectate de constructie si directorii proiectelor imobiliare L'Oréal din intreaga lume. In termeni practici, invitatiile de participare la licitatie trebuie sa includa acum clauze de responsabilitate sociala menite sa incurajeze, printre firmele de constructii, incluziunea sociala si profesionala a somerilor pe termen lung sau cei care sufera de alte tipuri de discriminare. Companiile consultate mai ales trebuie sa se angajeze la un volum de ore de formare, facand astfel Solidarity Sourcing unul dintre criteriile de selectie a companiilor partenere, la fel de important ca si calitatea tehnica a raspunsurilor lor, pretul si luarea in considerare a unor aspecte precum protectia mediului, igiena si siguranta.

Stiati ca?

Property Solidarity Sourcing Charter a fost inclus in ghidul de constructie si proiectare durabila interna al grupului L’Oréal.