CeraVe

CeraVe

CeraVe este brandul de îngrijire recomandat de dermatologi care conține trei ceramide esențiale pentru repararea barierei naturale a pielii. De la fondarea brandului în Statele Unite în anul 2005, fiecare produs CeraVe a fost dezvoltat împreună cu specialiști în dermatologie. Brandul oferă astăzi o gamă de produse de îngrijire, mai precis produse de curățare, tratare și hidratare. Cu eficiență ridicată, acestea nu irită, iar prin simplitate și accesibilitatea cu care se definesc, vin să rezolve afecțiuni variate ale pielii care pot afecta calitatea vieții.

Succesul CeraVe este datorat formulelor ce combină 3 ceramide esențiale (ceramidele 1, 3 și 6-II). Ceramidele sunt lipide (uleiuri) găsite în mod natural în piele, care sunt esențiale pentru protejarea barierei naturale a pielii și menținerea hidratării. În lipsa ceramidelor, pielea poate deveni uscată, cu mâncărimi sau iritată. O carență a ceramidelor sau compoziția alterată sunt asociate unui număr de afecțiuni ale pielii, de aceea CeraVe are ca misiune adresarea acestor afecțiuni, de la piele uscată la eczeme sau acnee.

Datorită tehnologiei revoluționare patentate de eliberare continuă a substanțelor active, numită MVE (Multivesicular Emulsion), hidratarea se menține de durată cu o singură aplicare.

CeraVe are una dintre cele mai rapide creșteri pe piață în Statele Unite. (1) Mai mult de 20 de produse CeraVe au fost recomandate de către Asociația Națională Eczema (SUA). Printre acestea, crema de hidratare CeraVe este produsul cel mai recomandat de către dermatologi în Statele Unite. (2)

ÎNGRIJIRE CERAVE PENTRU TOȚI

Misiunea CeraVe este de a dezvolta, împreună cu dermatologi, formule care ajută la revitalizarea, repararea și întărirea barierei pielii, oferind în același timp, experiențe elegante în ceea ce privește textura produselor pentru consumatorii din toată lumea.

1) Nielsen 2017 Total US x AOC, ( toate canalele de distribuție) 
Piața de produse de îngrijire = Îngrijirea copilului, Produse de Baie, Săpunuri și săpunuri lichide, Demachiante, Curățarea feței & Hidratare, Ethnic Beauty Care, Primul ajutor, Produse de îngrijire a picioarelor, Loțiune pentru Mâini & Corp, Produse de protecție solară.
2) Raport al ProVoice US privind totalurile anuale ale evoluției pieței în perioada Q1 2016 – Q1 2017 pentru produsele de hidratare pentru față și corp.