La Roche Posay

Recomandat de 25.000 de dermatologi din toata lumea, Laboratorul La Roche-Posay dezvolta produse de ingrijire a pielii cu ajutorul apei termale La Roche-Posay, pentru imbunatatirea vietii unui ten sensibil.

Brand_image_LRP

Devenita un obiectiv de folos public incepand cu 1897, apa termala de la La Roche-Posay, un antioxidant natural, calmeaza si catifeleaza pielea cu o concentratie unica de seleniu. Rezultatele sale dovedite clinic l-au ridicat in topul centrelor europene de dermatologie termala.

Timp de peste 40 de ani, La Roche-Posay a lucrat cu dermatologi de pretutindeni pentru a inventa produse de ingrijire a pielii si machiaj care raspund nevoilor si cerintelor acestora.

La Roche-Posay este un punct de reper in dezvoltarea formulelor minimaliste dedicate unei pieli sensibile. Este efectuata o selectie riguroasa a ingredientelor active concentrate si benefice, pentru excluderea oricarui ingredient cu risc de iritare. Formulele sunt de asemenea fara parabeni, inodore si hipoalergenice. Produsele La Roche-Posay sunt testate dermatologic pe alergii atopice sau reactivitati alergice ale pielii. Rezultatele sunt evidentiate in teste si probe clinice.

De la fondarea sa in 1995, Fundatia La Roche-Posay a acordat peste 100 de burse pentru cercetare dermatologica pe patru continente. Brandul, in parteneriat cu doctori dermatologi, este de asemenea implicat in mai multe campanii de informare privind prevenirea cancerului de piele.

Cele mai populare branduri sunt: Lipikar, Anthélios, Effaclar, Tolériane, Hydraphase, Redermic, Substiane, Respectissime, Novalip Duo, Toleriane Teint.

LA ROCHE POSAY, o viata mai buna pentru pielea sensibila.