Vichy

Vichy este brandul recunoscut de ingrijire a sanatatii si de infrumusetare disponibil in farmacii. Din 1931, cand a fost creat de un doctor, Vichy a ajutat femeile de pretutindeni sa se ingrijeasca de frumusetea lor, indiferent de varsta sau tipul lor de piele.

Vichy_brand_image

Fara exceptie, indiferent de natura sa, orice gen de piele poate fi modificat si adus la frumusetea ideala. Produsele de ingrijire a pielii de la Vichy permit femeilor sa-si transforme pielea, chiar si o piele sensibila, imediat si pe o perioada indelungata. Aceste produse au rezultate vizibile si dovedite stiintific, care combina ingredienti activi avansati cu apa termala Vichy, o veritabila apa de infrumusetare pentru piele, recunoscuta pentru mineralele sale unice si pentru proprietatile sale de calmare, fortificare si regenerare a pielii. Expertiza unica a brandului Vichy este de a integra aceasta performanta extraordinara in texturi ultrasenzoriale, chiar si pentru pielea sensibila.

Cele mai populare branduri Vichy sunt: Liftactiv, ingrijirea antirid nr.1 din farmacii, cu produsul Serum 10 care reface textura pielii de la prima aplicare. Neovadiol, liderul ingrijirii cosmetice din farmacii, pentru femeile la menopauza, redensifica pielea si remodeleaza fata si gatul. Idealia introduce un nou mod de a aborda reintinerirea, prin transformarea calitatii pielii. Aqualia Thermal absoarbe toate beneficiile apei termale Vichy pentru a hidrata si calma pielea sensibila. Dercos ofera produse de ingrijire a parului de peste 15 ani si este un lider in prevenirea pierderii parului. Minéral 89 intareste bariera naturala de protectie a pielii, pentru a o face mai rezistenta impotriva agresiunilor externe. 

Vichy este lider mondial in produse cosmetice de ingrijire a pielii, disponibile in 90.000 de puncte de vanzare din peste 60 de tari. Produsele Vichy sunt recomandate de catre farmacisti si de medicii dermatologi.