Kérastase

Kérastase reprezinta un produs exceptional de lux de ingrijire a parului, stabilind noi standarde pentru produsele de ingrijire profesionala a parului distribuite in saloane selecte, unde parul este analizat in detaliu si intregul proces se transforma intr-un ritual de infrumusetare si stare de bine.

Kerastase_brand_image

Femeile din ziua de azi au asteptari mult mai mari cu privire la calitatea serviciilor. In prezent, multe femei aspira la cele mai recente produse de lux, iar pentru multe dintre acestea, acest lucru inseamna tratamentul la salon cu incantatorul Kérastase. Clientul este in centrul atentiei, scufundat intr-un tratament relaxant unde frumusetea si starea de bine se reunesc pentru a crea o armonie perfecta. Ingrijirea parului este importanta pentru consumatorul Kérastase, deoarece ingrijirea parului are un impact semnificativ asupra starii sale generale de bine. Kérastase este un produs care impleteste clasicul cu modernul, indraznet, dar nu provocator, este aspirational, fara a fi inaccesibil.

Kérastase este un produs premium si de lux de ingrijire a parului , si, incepand cu 1964, L'Oréal Advanced Research a selectat tehnologia cea mai avansata destinata Colectiei Kérastase. Produsele Kérastase sunt formule unice si de avangarda care contin ingrediente inovatoare. Femeile aspira la Kérastase ca fiind cel mai bun si cel mai recent produs de ingrijire si de infrumusetare a parului.

Vandut doar in cele mai prestigioase saloane, puterea Kérastase se regaseste in mainile experte ale stilistilor. Un stilist consultant Kérastase va selecta programul din salon care este cel mai adecvat tipului dumneavoastra de par si va va recomanda un program personalizat de ingrijire a parului acasa. Stilistul stie cum sa creeze o experienta relaxanta in salon cu ajutorul Kérastase. Colectia Kérastase include produse destinate doar utilizarii profesionale.

Kérastase stie ca fiecare femeie este unica. Avand la dispozitie sase linii de produse destinate tuturor tipurilor de par, fiecare femeie poate beneficia de un program de infrumusetare personalizat, realizat de propriul consultant special instruit in utilizarea Kérastase.