L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este brandul star al coaforilor, numarul 1 in intreaga lume, dedicat celor patru dimensiuni ale frumusetii capilare: Culoare, Ingrijire, Styling si Textura. Creat de catre si pentru coafori, L’Oréal Professionnel a devenit brand-ul star al coaforilor, care ofera nu numai produse ultra-performante dar si servicii personalizate de ultima generatie. Sub egida sa, coaforii de pretutindeni isi gasesc inspiratia si dau nastere celor mai moderne look-uri, reinterpretand cele mai noi tendinte prezentate pe podiumuri si purtate de celebritati.

LP_brandimage

L’Oréal Professionnel este Partenerul Oficial al Saptamanii Modei de la Paris, dar si brandul ales de coafori pentru Saptamanile Modei de la New York, Londra si Milano. Coaforii L’Oréal Professionnel sunt expertii care transforma instantaneu si durabil parul, pentru a scoate la lumina frumusetea naturala a femeilor de pretutindeni. Kirsten Dunst, prima purtatoare de cuvant L’Oréal Professionnel, este una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale si o sursa de inspiratie pentru femeile din intreaga lume datorita versatilitatii look-urilor pe care le adopta cu fiecare nou rol.

SECRETUL NOSTRU: Produse inovatoare, testate si aprobate de cele mai mari nume din domeniul coafurii, intotdeuna la cel mai inalt standard de performanta, calitate, confort si siguranta.

ADN-UL NOSTRU: Eugène Schueller, un adevarat pionier in cercetare, si-a pus geniul in slujba nevoilor coaforilor. A creat prima vopsea de par sigura, numita Oréal. Din 1909, L’Oréal Professionnel pune la dispozitia coaforilor de pretutindeni tehnologii de ultima ora, pentru a raspunde tuturor asteptarilor clientelor lor.

PUTEREA NOASTRA: Conectati intotdeauna cu moda, sustinem peste 800 de prezentari de moda din întreaga lume, pentru designeri renumiti precum Kenzo, Chloé si Carven. L’Oréal Professionnel inspira tendintele in saloane si ajuta coaforii sa recreeze cele mai ravnite look-uri ale momentului pentru femeile de pretutindeni.

ANGAJAMENTUL NOSTRU: L’Oréal Professionnel se dedica sustinerii coaforilor in munca lor de zi cu zi, dezvoltandu-le expertiza prin programe de Educatie cu accent pe culoare, servicii profesionale si cele mai noi tendinte in coafura.

PRODUSELE NOASTRE ICONICE: INOA, MAJIREL, MYTHIC OIL, SÉRIE EXPERT, STEAMPOD, TECNI.ART, INFINIUM.