L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este brandul star al coaforilor, numărul 1 în întreaga lume, dedicat celor patru dimensiuni ale frumuseții capilare: Culoare, Îngrijire, Styling și Textură. Creat de către și pentru coafori, L’Oréal Professionnel a devenit brand-ul star al coaforilor, care oferă nu numai produse ultra-performante, dar și servicii personalizate de ultimă generație. Sub egida sa, coaforii de pretutindeni își găsesc inspirația și dau naștere celor mai moderne look-uri, reinterpretând cele mai noi tendințe prezentate pe podiumuri și purtate de celebrități.

L'Oreal Professionnel logo

L’Oréal Professionnel este Partenerul Oficial al Săptămânii Modei de la Paris, dar și brandul ales de coafori pentru Săptămânile Modei de la New York, Londra și Milano. Coaforii L’Oréal Professionnel sunt experții care transformă instantaneu și durabil părul, pentru a scoate la lumină frumusețea naturală a femeilor de pretutindeni. Kirsten Dunst, prima purtătoare de cuvant L’Oréal Professionnel, este una dintre cele mai talentate actrițe ale generației sale și o sursă de inspirație pentru femeile din întreaga lume datorită versatilității look-urilor pe care le adoptă cu fiecare nou rol.

SECRETUL NOSTRU: Produse inovatoare, testate și aprobate de cele mai mari nume din domeniul coafurii, întotdeauna la cel mai înalt standard de performanță, calitate, confort și siguranță.

ADN-UL NOSTRU: Eugène Schueller, un adevărat pionier în cercetare, și-a pus geniul în slujba nevoilor coaforilor. A creat prima vopsea de păr sigură, numita Oréal. Din 1909, L’Oréal Professionnel pune la dispoziția coaforilor de pretutindeni tehnologii de ultimă oră, pentru a răspunde tuturor așteptărilor clientelor lor.

PUTEREA NOASTRĂ: Conectați întotdeauna cu moda, susținem peste 800 de prezentări de modă din întreaga lume, pentru designeri renumiți precum Kenzo, Chloé și Carven. L’Oréal Professionnel inspiră tendințele în saloane și ajută coaforii să recreeze cele mai râvnite look-uri ale momentului pentru femeile de pretutindeni.

ANGAJAMENTUL NOSTRU: L’Oréal Professionnel se dedică susținerii coaforilor în munca lor de zi cu zi, dezvoltându-le expertiza prin programe de Educație cu accent pe culoare, servicii profesionale și cele mai noi tendințe în coafură.

PRODUSELE NOASTRE ICONICE: INOA, MAJIREL, MYTHIC OIL, SÉRIE EXPERT, STEAMPOD, TECNI.ART, INFINIUM.