Matrix

Matrix, brandul profesional american nr. 1 din lume permite stilistilor de pretutindeni accesul la cele mai inalte trepte ale inovatiei si educatiei. Prin produse inovatoare si inteligente, Matrix permite stilistilor de pretutindeni sa traiasca visul american si sa-si imagineze tot ceea ce pot deveni!

Matrix_2019_brandphoto

Matrix a fost fondat in 1980 de specialistii in domeniul aranjarii parului, sotii Arnie si Sydell Miller. Familia Miller dorea sa puna la dispozitia specialistilor in domeniul aranjarii parului o gama completa de produse care i-ar ajuta sa-si dezvolte afacerile si sa obtina mijloacele ce le permiteau sa profite la maxim de talentul si de creativitatea lor. In prezent, 30 de ani mai tarziu, ideile originale ale acestora sunt inca de actualitate, iar Matrix este brandul american nr.1 din lume in domeniul ingrijirii parului.

Matrix asigura stilistilor toata sustinerea necesara: de la produse avantajoase ca pret, utilizate atat de segmentul de piata cu un nivel mediu de educatie cat si in marketing-ul de salon. Brandul intelege cu adevarat ce inseamna sa fii un salon profesional.

In prim planul educatiei de salon, Matrix ajuta profesionistii sa construiasca si sa-si imbunatateasca abilitatile prin programe de training de ultima ora. Una dintre cele mai mari echipe de instructori din industrie incheie parteneriate cu stilisti si proprietari de saloane cosmetice pentru a le schimba imaginea si a le transforma vietile.

Brandul ofera o gama larga de produse de ingrijire a parului, de colorare a parului si de texturizare a firului de par incluzand: Biolage, Total Results, Socolor, Color Sync, Design Pulse and Vavoom.

Matrix inspira toate saloanele profesionale sa transforme o pasiune pentru frumusete intr-un succes personal.