Redken

Redken este singura marcă profesională cu un aer newyorkez autentic. Atragem cele mai inovatoare saloane de coafură, stiliștii cei mai digitali și consumatorii cei mai preocupați de tendințe. Oferim expertiză în domeniul îngrijirii părului, styling-ului și colorare nu numai pentru femei, dar și pentru bărbați prin gama exclusivă Redken Brews. 

Redken

INSPIRATION. FASHION. INNOVATION. 

Brandul a fost lansat în 1960 de către actrița americană Paula Kentdupă ce chimistul Jehri Redding a creat produse de colorare cu ph mic special pentru părul ei sensibil (a au creat numele de “REDKEN”).

Redken a luat rapid amploare, ajungâd la vânzări de 1,5 mil de dolari în primii 6 ani de la lansare. În 1970, Redken devine primul brand care oferă seminarii de educație hairstyliștilor bazate pe știința firului de păr & seminarii despre cum să își dezvolte businessul. 

Încă de la început, Redken are obiectivul de a dezvolta fiecare salon de coafură pentru "a învăța, câștiga și a trăi mai bine" ("learn, earn and live better"), spriijinindu-l cu produse inovatoare și o educație inspirațională. 

În 1993, L'Oréal a achiziționat compania Redken și a mutat sediul la 5th Avenue NYC, unde brandul a dezvoltat împreuna cu designeri de top o prezență puternică în backstage la Fashion Week. Astăzi, Redken este cunoscut ca un brand urban trendsetter și este un lider global în produsele și serviciile profesionale pentru îngrijirea părului. 

Redken înseamnă oameni talentați, coafori de top și produse & tehnologii inovatoare, create pentru fiecare tip sau nevoie a părului, recunoscute și apreciate la nivel mondial. 

Produsele star:

Colorare - Shades EQ, Chromatics, Blonde Idol

Îngrijire - All Soft, Color Extend Magnetics, Extreme, Frizz DismissOne United  

Styling - Pillow Proof Blow DryTriple Take 32, Fabricate 03

Produsele profesionale Redken sunt disponibile in peste 50 de țări.

Hai și tu în #RedkenTribe!