Biotherm

Din adâncurile apei vii până în profunzimile pielii: Biotherm, 60 de ani de soluții acvatice neegalate de îngrijire a pielii. Un pionier în biologia pielii odată cu descoperirea beneficiilor Life Plankton în 1952, Biotherm folosește puterea incredibilă de vindecare a Life Plankton în soluții avansate de îngrijire a pielii.

 

 

Biotherm_brand_image

Apa este originea vieții. În cea mai mare parte neexplorată, apa vie a Terrei este bogată în milioane de microorganisme, planctoane si alge, cu aceleași proprietăți biologice specifice și o afinitate deosebită față de piele. De aceea, Biotherm, brand aflat în slujba biologiei pielii de peste 60 de ani, se bazează pe ingrediente active de origine acvatică, care au abilitatea remarcabilă de a regenera, repara și proteja pielea. 

Prin expertiza sa în Biotehnologie, brandul reunește ingredientele active din apă în texturi proaspete și plăcute, mărci ale unei frumuseți sănătoase și sustenabile. 

Biotherm oferă o gamă completă de peste 130 de soluții pentru față și corp, adaptate fiecărui tip de piele, interes și stil de viață.  

Produse emblematice includ Life Plankton Essence, Aquasource Gel, Blue Therapy Serum și Lait Corporel.

Lansată în 1985, Biotherm Homme este linia exclusivistă în domeniul îngrijirii pielii dedicată bărbaților. Produsele care înregistrează cele mai mari vânzări includ Aquapower, Force Supreme sau High Recharge.