Cacharel

După succesul răsunător al piesei emblematice a lui Jean Bousquet de la începutul anilor '60, Cacharel a fost una dintre primele case de modă care a introdus conceptul de Prêt-à-Porter ca linie alternativă la Haute Couture. Sinonime cu tinerețea și libertatea din 1978, Parfumurile Cacharel sunt create sub forma unei expresii olfactive a fiecărei etape din viața unei tinere femei. 

 

Cacharel_brand_image

Cacharel celebrează feminitatea și romantismul cu parfumurile sale mitice, ce includ Anaïs Anaïs, primul parfum al unei fete, best-seller-ul Amor Amor, o declarație a primei iubiri, și îndrăznețul parfum Yes I Am, o aromă a independenței. Brandul întruchipează toate momentele prețioase ale vieții cu tandrețe și dinamism. Cacharel, un brand intim, oferă tinerelor posibilitatea de a-și exprima cele mai profunde emoții.

Anaïs Anaïs: Acest parfum este legendar, iar mireasma sa, o adevărată revolutie la data creării sale în 1978. Cu un parfum concentrat în jurul liliacului, inocent și misterios în același timp, cu note reminiscente evidențiate și aflat într-o sticlă albă opală, Anaïs Anaïs a devenit simbolul idilei și al tandreții. Primul parfum exclusivist.

Amor Amor: prima dragoste, pasională și plină de dorințe, colorată și tânără. Sticla simbolizează o inimă care bate, o grenadă care este declanșată într-o explozie de pasiune. Parfumul său floral fructat este o adevarată declarație.

Catch me...: O nouă gamă de seducție oferită de o tânără fericită și plină de viață. Povestea acelei nopți unice când totul este posibil, o alergare prin gradină, o floare de portocal feminină și captivantă, o sticlă jucăușă care se învârte și face piruete.

Yes I Am: creat pentru a întrece limitele, parfumul interpretează generația tinerelor femei care și-au dobândit independenta. Cacharel prezintă o aromă neimaginată: primul "Spicy Cremoso", bazat pe un contrast construit în jurul Cardamomului. Cu un model complet nou, unul dintre cele mai puternice simboluri ale feminității, rujul roșu, este refolosit sub formă de aromă. Yes I Am este o declarație a afirmării, ce reprezintă generația tinerelor femei independente.