Clarisonic

Va doriti o piele frumoasa pentru restul vietii dvs? Alegerea este evidenta: Clarisonic®. Clarisonic dezvolta si promoveaza solutii avansate, clinic demostrate de ingrijire a pielii ce revolutioneaza universul ingrijirii pielii.

Modelul Clarisonic

Clarisonic® , un pionier innovator in domeniul ingrijirii pielii, prezinta Sistemul de curatare al pielii Clarisonic, primul sistem de «curatare sonica» pentru o piele mai sanatoasa, cu un aspect mai tanar. Acest sistem a fost creat in Seattle, Washington, 2011, de catre un grup de cercetatori si ingineri Sonicare®. Asa cum periuța electrica a schimbat igiena orala a milioane de oameni, Clarisonic® a schimbat modul in care ne ingrijim pielea. Combinand tehnologia brevetata cu idei inovatoare, brandul, a carui principala misiune a fost de a rezolva problema acneei, prin tratarea fiecarui por al pielii, a revolutionat industria frumusetii.

Clarisonic® a devenit rapid metoda de curatare cea mai recomandata si utilizata de din ce in ce mai multi profesionisti, inclusiv medici dermatologi, saloane sau spa-uri. Datorita acestora si a milioane de consumatori entuziasti care au adoptat deja Clarisonic drept solutia ideala de ingrijire a pielii, aceasta metoda de curatare ramane o sursa de inspiratie de a continua imbunatatirea rutinelor de ingrijire a pielii in mod constant. Datorita L'Oréal si a celor mai bune echipe de Cercetare si dezvoltare, Clarisonic® duce industria frumusetii intr-o noua dimensiune. Ceea ce pana acum a reprezentat cea mai buna metoda de curatare a pielii, devine o abordare comprehensiva ce revoluționeaza modul in care ne ingrijim pielea.