Clarisonic

Va doriti o piele frumoasa pentru restul vietii dvs? Alegerea este evidenta: Clarisonic®. Clarisonic dezvolta si promoveaza solutii avansate, clinic demostrate de ingrijire a pielii ce revolutioneaza universul ingrijirii pielii.

Modelul Clarisonic

Clarisonic® , un pionier innovator in domeniul ingrijirii pielii, prezinta Sistemul de curatare al pielii Clarisonic, primul sistem de «curatare sonica» pentru o piele mai sanatoasa, cu un aspect mai tanar. Acest sistem a fost creat in Seattle, Washington, 2011, de catre un grup de cercetatori si ingineri Sonicare®. Asa cum periuța electrica a schimbat igiena orala a milioane de oameni, Clarisonic® a schimbat modul in care ne ingrijim pielea. Combinand tehnologia brevetata cu idei inovatoare, brandul, a carui principala misiune a fost de a rezolva problema acneei, prin tratarea fiecarui por al pielii, a revolutionat industria frumusetii.

Clarisonic® a devenit rapid metoda de curatare cea mai recomandata si utilizata de din ce in ce mai multi profesionisti, inclusiv medici dermatologi, saloane sau spa-uri. Datorita acestora si a milioane de consumatori entuziasti care au adoptat deja Clarisonic drept solutia ideala de ingrijire a pielii, aceasta metoda de curatare ramane o sursa de inspiratie de a continua imbunatatirea rutinelor de ingrijire a pielii in mod constant. Datorita L'Oréal si a celor mai bune echipe de Cercetare si dezvoltare, Clarisonic® duce industria frumusetii intr-o noua dimensiune. Ceea ce pana acum a reprezentat cea mai buna metoda de curatare a pielii, devine o abordare comprehensiva ce revoluționeaza modul in care ne ingrijim pielea.

BRANDURI

L’Oréal Luxe

Produsele L’Oréal Luxe sunt disponibile in magazine universale, in magazine de cosmetice, in puncte de vanzare cu amanuntul pentru calatori (travel retail), dar si in buticuri cu branduri proprii si pe website-uri dedicate comerțului electronic.