Diesel

A purta Diesel înseamnă a te îndreapta spre un trai de succes într-o comunitate energică, triumfătoare, care își creează propriile reguli. Mai mult decât un brand, un stil de viață modern, un amestec de rafinament, provocare și umor. 

 

Diesel brand

Diesel este prima și cea mai importantă poveste a unui bărbat: Renzo Rosso s-a născut în Padova, în nordul Italiei, în anul 1955. A inceput să-și creeze propriile veșminte și a fondat Diesel în 1978, care, de atunci, a înflorit în mod original, creativ și inovator.

Parfumurile au urmat în 2007: Diesel reutilizează coduri de parfumuri clasice cu o întorsătura modernă pentru a crea miresme unice și cu nuanțe multiple, pline de culoare, adeseori neconvenționale și cu o personalitate puternică.

Fuel For Life dă de fiecare dată impresia primei întâlniri... Un parfum senzual și incitant pentru bărbați și femei, atât în notele retro, cât și în cele moderne, care reflectă spiritul Diesel. Dar aveți grijă! Acest elixir incredibil de dinamic și potent ar trebui folosit cu grijă!

Only The Brave al Diesel întruchipează masculinitatea în toată splendoarea sa: putere, curaj, fermitate. Parfumul este o referire la artiști talentați, figuri emblematice din lumea sportului și mișcări urbane alternative care au făcut istorie. Parfumului i se dă o interpretare diferită printr-o notă olfactivă de succes, Only The Brave Tattoo, pentru bărbați adevărați, misterioși și încrezători.

În septembrie 2011, Diesel a lansat primul parfum pentru femei, Loverdose. Un spirit neconvențional, sexy, rebel, o armă de seducție, un parfum hipnotic destinat tuturor femeilor care visează la o pasiune pătimașă și care se lasă purtate de val ...