Diesel

A purta parfumul Diesel inseamna a te indreapta spre un trai de succes intr-o comunitate pozitiva, triumfatoare, care isi creeaza propriile reguli. Mai mult decat un brand, un stil de viata modern, un amestec de rafinament, provocare si umor.

Diesel brand

Diesel este prima si cea mai importanta poveste a unui barbat: Renzo Rosso s-a nascut in Padova, in nordul Italiei in 1955. A inceput sa-si creeze propriile vesminte si a fondat Diesel in 1978, care, de atunci, a inflorit in mod original, creativ si inovator.

Parfumurile au fost urmate in 2007: Diesel reutilizeaza coduri de parfumuri clasice cu o intorsatura moderna pentru a crea miresme unice si cu nuante multiple, care sunt pline de culoare, adeseori neconventionalesi cu o personalitate puternica.

Fuel For Life da de fiecare data impresia de prima intalnire... Un parfum senzual si incitant pentru barbati si femei, atat in notele retro, cat si in cele moderne, care reflecta spiritul Diesel. Dar aveti grija! Acest elixir incredibil de dinamic si potent ar trebui folosit cu grija!

Only The Brave al Diesel intruchipeaza masculinitatea in toata splendoarea sa: putere, curaj, fermitate. Parfumul este o referire la artisti talentati, figuri emblematice din lumea sportului si miscari urbane alternative care au facut istorie. Parfumului i se da o interpretare diferita printr-o nota olfactiva de succes, Only The Brave Tattoo, pentru barbati adevarati, misteriosi si increzatori.

In septembrie 2011, Diesel a lansat primul parfum pentru femei, Loverdose. Un spirit neconvențional, sexi, rebel, o arma de seductie, un parfum hipnotic destinat tuturor femeilor care viseaza la o pasiune patimasa si care se lasa purtate de val ...