Giorgio Armani

De la Haute Couture pana la creatii de designer si de la linia de prêt-à-porter pana la linii de lux, Giorgio Armani este inainte de toate o emblema, alcatuita din piese esentiale realizate din materiale exceptionale, alaturi de convingerea ca frumusetea si simtul practic se completeaza unul pe celalalt.

Armani_brandphoto_2019

Toate parfumurile Giorgio Armani sunt construite in jurul unui concept simplu de parfum, filtrat prin materiale pretioase si imaginatia creativa a celor mai fine „nasuri". Unele sarbatoresc natura, precum miticul Acqua di Gio, un mare succes intre parfumurile pentru barbati, sau varianta feminina Acqua di Gioia, si Code, care exploreaza taramul fascinant al seductiei si este de asemenea disponibil in ambele variante, feminina si masculina. Insa Giorgio Armani se regaseste pe deplin in maiestria desavarsita a colectiei Privé. Aceste parfumuri de ultra-lux, care reflecta viziunea designerului, pot fi impartite in trei familii de parfumuri: Les jardins, La Collection si Les Mille et une nuits.

Machiajul Giorgio Armani este dezvoltat cu meticulozitate si apreciat universal de make-up artisti de pretutindeni, gratie inovarii continue si manipularii culorii cu absoluta maiestrie. De asemenea, Giorgio Armani s-a remarcat ca maestru de necontestat al culorii prin inevitabilul Face Fabric sau revolutionarul Maestro Complexion Perfector. De la Crema Nera pana la Regenessence, gama sa de tratamente utilizeaza metode stiintifice ireprosabile pentru a surprinde puterea naturii. O viziune foarte personala a machiajului: precis, usor de utilizat si inzestrat cu viziune artistica, cheia perfectarii infrumusetarii realizate acasa. Textura sa emblematica, bogata si cremoasa, specifica pentru machiajul Armani, nu trebuie trecuta cu vederea.