Kiehl’s

Înființat într-o farmacie, în anul 1851, venerabilul brand Kiehl’s continuă să furnizeze și astăzi produse de calitate superioară din ingrediente naturale destinate îngrijirii pielii și părului.

Kiehls_brand_image

Moștenirea veche, orientată asupra clientului, a companiei Kiehl’s a stat la baza fiecărui produs și serviciu de-a lungul istoriei sale de 168 de ani – de la cercetarea ingredientelor și testarea siguranței formulei până la decorurile localizate ale magazinelor – toate fiind adaptate la cerințele particulare ale clienților din comunitățile locale. Un obiectiv rămâne mereu esențial: acela de a deservi clienții într-un mediu atent, educațional, care oferă produse de îngrijire a pielii testate și confirmate, apreciate de clienți din lumea întreagă.

Personalul magazinelor Kiehl’s beneficiează de sesiuni intense de formare privind ingredientele active ale produselor și beneficiile lor pentru a putea oferi informații personalizate cerinței fiecărui client. Dincolo de angajamentul necontestat pentru calitate, Kiehl's este condus de o pasiune care permite să ofere servicii de neegalat, apreciate și recunoscute de clienții Kiehl’s. De-a lungul deceniilor, Kiehl’s a oferit sfaturi și tratamente prescrise pentru clienții săi, iar astăzi echipele brandului continuă sa ofere programe personalizate care să raspunda nevoilor individuale ale fiecărui client.

Compania și-a dovedit strânsele legături cu comunitatea de-a lungul existenței sale, încă din 1851. Misiunea Kiehl’s este de a sprijini comunitățile locale, în concordanță cu valorile clienților săi. Încă din 1851, angajații Kiehl's din întreaga lume se implică în proiecte caritabile pentru a sprijini cauze filantropice pertinente - cercetarea HIV/SIDA, protejarea mediului și bunăstarea copiilor.

Descoperă universul Kiehl’s în magazinele noastre din București (AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City și Promenada), Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Constanța!