Kiehl’s

Infiintat intr-o farmacie, in anul 1851, venerabilul brandul Kiehl’s continua sa furnizeze si astazi produse de calitate superioara destinate ingrijirii pielii si parului, din ingrediente naturale.

Kiehls_brand_image

Mostenirea veche, orientata asupra clientului, a companiei Kiehl’s a stat la baza fiecarui produs si serviciu de-a lungul istoriei sale de 165 ani – de la cercetarea ingredientelor si testarea sigurantei formulei pana la decorurile localizate ale magazinelor – toate fiind adaptate la cerintele particulare ale clientilor din comunitatile locale. Un obiectiv ramane mereu esential: acela de a deservi clienții intr-un mediu atent, educational, care ofera produsele de ingrijire a pielii testate si confirmate, apreciate de clienti din lumea intreaga.

Personalul magazinelor Kiehl’s beneficieaza de sesiuni intense de formare privind ingredientele active ale diferitelor produse si beneficiile lor, pentru a putea oferi informatii personalizate cerintei fiecarui client. Dincolo de angajamentul lor de necontestat pentur calitate, ei sunt conduss de o pasiune care le permite sa ofere servicii de neegalat, apreciate si recunoscute de clientii Kiehl’s. De-a lungul deceniilor, Kiehl’s a oferit sfaturi si tratamente prescrise pentru clientilor sai, iar astazi echipele noastre continua sa ofere programe personalizate care sa raspunda nevoilor individuale ale fiecarui client.

Compania si-a dovedit stransele legaturi cu comunitatea de-a lungul existentei sale. Misiunea Kiehl’s este de a sprijini comunitatile locale, in concordanta cu valorile clientilor sai. De-a lungul anilor, angajatii Kiehls’ din intreaga lume s-au implicat in proiecte caritabile pentru a sprijini cauze filantropice pertinente, cum ar fi cercetarea SIDA, bunastarea copiiilor si a mediului inconjurator.

Va asteptam sa descoperiti universul Kiehl’s in magazinele noastre din Bucuresti (AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City si Promenada), Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara!