Lancôme

Fondat în 1935 de Armand Petitjean, un vizionar îndrăgostit de eleganța franceză și de femei, Lancôme este ACEL BRAND dedicat femeilor. Astăzi, mai mult ca oricând, ultra-feminitatea, emoția, la joie-de-vivre și frumusețea sunt reprezentative pentru ADN-ul Lancôme. Un spirit care se afirmă prin cea mai frumoasă și cea mai optimistă misiune: a face viața femeilor mai frumoasă.

Lancome_brand_image

De-a lungul a 84 de ani de succes, Lancôme a devenit brandul numărul 1 pe piața cosmeticelor selecte destinate femeilor, oferind produse unice și complementare de îngrijire a pielii, machiaj și parfum în peste 130 de tari.
Lancôme vorbește de asemenea și despre frumusețea pozitivă. Brandul a ales ca ambasadoare femei carismatice și implinite: femei cu inimă. De la Julia Roberts la Kate Winslet, de la Penélope Cruz la Emma Watson: toate sunt simboluri ale frumuseții care iubesc viața, sunt pline de energie și talent, sunt simboluri la care orice femeie se poate raporta. Întruchipează o frumusețe radiantă, încrezătoare și universală, dublată de o personalitate modernă și practică.

Lancôme este un brand de pionierat, vizionar și neconvențional. Un brand care continuă să scrie viitorul cosmeticii: de la Niosôme la Visionnaire si Génifique, de la L'Absolu Rouge la Teint Miracle și de la Trésor la La Vie Est Belle, Lancôme îmbină cu succes expertiza științifică cu o înțelegere intuitivă a nevoilor feminine.

Produsele Lancôme cel mai bine vândute sunt: Pentru îngrijirea pielii: Visionnaire, Génifique, Absolue, Rénergie, Blanc expert, UV Expert; Pentru machiaj: Hypnôse star, Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse, L'Absolu Rouge, Rouge in Love, Teint Miracle, Teint Idole Ultra 24h; Pentru parfum: La Vie Est Belle, Trésor, ô, Hypnôse.