Lancôme

Fondat in 1935 de Armand Petitjean, un vizionar indragostit de eleganta franceza si de femei, Lancôme este ACEL BRAND dedicat femeilor. Astazi, mai mult ca oricand, ultra-feminitatea, emotia, la joie-de-vivre si frumusetea sunt reprezentative pentru ADN-ul Lancôme. Un spirit care se afirma prin cea mai frumoasa si cea mai optimista misiune: a face viata femeilor mai frumoasa.

Lancome_brand_image

De-a lungul a 78 de ani de succes, Lancôme a devenit brandul numarul 1 pe piata cosmeticelor selecte destinate femeilor, oferind produse unice si complementare de ingrijire a pielii, machiaj si parfum in peste 130 de tari.
Lancôme vorbeste de asemenea si despre frumusetea pozitiva. Brandul a ales ca ambasadoare femei carismatice si implinite: femei cu inima. De la Julia Roberts la Kate Winslet, de la Penélope Cruz la Emma Watson: toate sunt simboluri ale frumusetii care iubesc viata, sunt pline de energie si talent, sunt simboluri la care orice femeie se poate raporta. intruchipeaza o frumusete radianta, increzatoare si universala, dublata de o personalitate moderna si practica.

Lancôme este un brand de pionierat, vizionar si neconventional. Un brand care continua sa scrie viitorul cosmeticii: de la Niosôme la Visionnaire si Génifique, de la L'Absolu Rouge la Teint Miracle, si de la Trésor la La vie est belle, Lancôme imbina cu succes expertiza stiintifica cu o intelegere intuitiva a nevoilor feminine.

Produsele Lancôme cel mai bine vandute sunt: Pentru ingrijirea pielii: Visionnaire, Génifique, Absolue, Rénergie, Blanc expert, UV Expert; Pentru machiaj: Hypnôse star, Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse, L'Absolu Rouge, Rouge in Love, Teint Miracle, Teint Idole Ultra 24h; Pentru parfum: La vie est belle, Trésor, ô, Hypnôse.

BRANDURI

L’Oréal Luxe

Produsele L’Oréal Luxe sunt disponibile in magazine universale, in magazine de cosmetice, in puncte de vanzare cu amanuntul pentru calatori (travel retail), dar si in buticuri cu branduri proprii si pe website-uri dedicate comerțului electronic.