Lancôme

Fondat in 1935 de Armand Petitjean, un vizionar indragostit de eleganta franceza si de femei, Lancôme este ACEL BRAND dedicat femeilor. Astazi, mai mult ca oricand, ultra-feminitatea, emotia, la joie-de-vivre si frumusetea sunt reprezentative pentru ADN-ul Lancôme. Un spirit care se afirma prin cea mai frumoasa si cea mai optimista misiune: a face viata femeilor mai frumoasa.

Lancome_brand_image

De-a lungul a 78 de ani de succes, Lancôme a devenit brandul numarul 1 pe piata cosmeticelor selecte destinate femeilor, oferind produse unice si complementare de ingrijire a pielii, machiaj si parfum in peste 130 de tari.
Lancôme vorbeste de asemenea si despre frumusetea pozitiva. Brandul a ales ca ambasadoare femei carismatice si implinite: femei cu inima. De la Julia Roberts la Kate Winslet, de la Penélope Cruz la Emma Watson: toate sunt simboluri ale frumusetii care iubesc viata, sunt pline de energie si talent, sunt simboluri la care orice femeie se poate raporta. intruchipeaza o frumusete radianta, increzatoare si universala, dublata de o personalitate moderna si practica.

Lancôme este un brand de pionierat, vizionar si neconventional. Un brand care continua sa scrie viitorul cosmeticii: de la Niosôme la Visionnaire si Génifique, de la L'Absolu Rouge la Teint Miracle, si de la Trésor la La vie est belle, Lancôme imbina cu succes expertiza stiintifica cu o intelegere intuitiva a nevoilor feminine.

Produsele Lancôme cel mai bine vandute sunt: Pentru ingrijirea pielii: Visionnaire, Génifique, Absolue, Rénergie, Blanc expert, UV Expert; Pentru machiaj: Hypnôse star, Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse, L'Absolu Rouge, Rouge in Love, Teint Miracle, Teint Idole Ultra 24h; Pentru parfum: La vie est belle, Trésor, ô, Hypnôse.