Urban Decay

Urban Decay reprezinta mai mult decat produse de frumusete: transcende frumusetea si mixeaza feminitatea, indrazneala si distractia. De la numele indraznete si gama avangardista de culori, la produsele sale inovatoare, ultra-rezistente, compania a zdruncinat industria si dependentii de frumusete, precum si makeup artistii de mai mult de 15 ani.

UrbanDecay_brand_image

Povestea Urban Decay incepe in urma cu 15 ani, atunci cand culorile roz, rosu si bej au inrobit prestigioasa piata a frumusetii. Doamne-fereste sa iti fi dorit sa ai unghiile mov sau verzi, pentru ca ar fi trebuit fie sa faci rost rapid de un marker, fie sa iti risti viata sau parti din corpul tau cu acele porcarii cumparate de la vreo drogherie laturalnica. Confruntandu-se cu aceasta limitare, Sandy Lerner (cofondator al Cisco Systems) a luat o decizie indrazneata: daca „marii jucatori” din industria cosmetica nu ii puteau satisface gusturile ei alternative de machiaj, si le va satisface singura. Soarta a facut ca Sandy sa isi intalneasca colega vizionara Wende Zomnir, o femeie de afaceri creativa si hotarata (si dependenta de machiaj aproape inca de la nastere). Cele doua au ajuns la o intelegere care a condus la crearea unor noi lacuri de unghii uimitoare in casa lui Wende din Laguna Beach...iar restul este deja istorie.

 

Astazi, Urban Decay este cunoscut pentru nuante experimentale si produsele inovatoare. De la fardurile de ochi intens pigmentate, la creioanele de ochi rezistente la apa 24/7 Glide-On Eye Pencils, compania detine una din cele mai extinse game de culori din industrie – si doua dintre cele mai bine vandute palete din domeniu: Naked si Naked2. Gama Naked include si produse destinate tenului Naked Skin, pentru o acoperire construibila ce ofera lejeritate si un finish luminos. Makeup artistii si dependentii de machiaj se bazeaza pe legendarele Eyeshadow Primer Potion si Makeup Setting Sprays de la Urban Decay, pentru a conferi machiajului o putere de rezistenta superioara.