Viktor&Rolf

Viktor&Rolf au avut intotdeauna o viziune unica asupra modei, in care spectaculosul intalneste eleganta. In ultimii douazeci de ani colectiile lor au integrat imaginatia intr-o furtuna de materiale, spunand povesti fabuloase.

ViktorRolf_brand_image

Dupa absolvirea Academiei de Arta și design Arnhem, designerii Viktor Horsting si Rolf Snoeren si-au creat propria casa de moda avangardista in 1993. Foarte recunoscuta si respectata pentru modelele lor provocatoare si stralucirea conceptuala, a crea frumusete deosebita si eleganta neasteptata reprezinta sufletul Viktor&Rolf.

Lansat in 2005, parfumul Flowerbomb de la Viktor&Rolf este o potiune exploziva, florala ce evoca o experienta senzoriala, creand posibilitatea de a transforma orice in ceva frumos. Un buchet ce da dependenta, un amestec floral dulce din petale de flori precum iasomia, trandafirul, frezia si orhideele, subliniate de patchouli. Un parfum ce dureaza, lasind in urma o aroma chic.

La sase ani de la crearea Flowerbomb, Viktor&Rolf incalca din nou conventiile si dezvaluie un nou parfum masculin care nu face nicio concesie: Spicebomb. Surprinzator la prima adiere, dependent din urmatoarea secunda, Spicebomb gaseste echilibrul perfect intre putere si eleganta, intensitate si subtilitate. Un concentrat explozibil de senzualitate.