Viktor&Rolf

Viktor&Rolf au avut întotdeauna o viziune unică asupra modei, în care spectaculosul întâlnește eleganța. În ultimii douăzeci de ani, colecțiile lor au integrat imaginația într-o furtună de materiale, spunând povești fabuloase.

ViktorRolf_brand_image

Dupa absolvirea Academiei de Artă și design Arnhem, designerii Viktor Horsting și Rolf Snoeren și-au creat propria casă de modă avangardistă în 1993. Foarte recunoscută și respectată pentru modelele lor provocatoare și strălucirea conceptuală, a crea frumusețe deosebită și eleganță neașteptată reprezintă sufletul Viktor&Rolf.

Lansat în 2005, parfumul Flowerbomb de la Viktor&Rolf este o poțiune explozivă, florală, ce evocă o experiență senzorială, creând posibilitatea de a transforma orice în ceva frumos. Un buchet ce dă dependență, un amestec floral dulce din petale de flori precum iasomia, trandafirul, frezia și orhideele, subliniate de patchouli. Un parfum ce durează, lăsând în urmă o aromă chic.

La sașe ani de la crearea Flowerbomb, Viktor&Rolf încalcă din nou convențiile și dezvăluie un nou parfum masculin care nu face nicio concesie: Spicebomb. Surprinzător la prima adiere, dependent din urmatoarea secundă, Spicebomb găsește echilibrul perfect între putere și eleganță, intensitate și subtilitate. Un concentrat explozibil de senzualitate.