Yves Saint Laurent Beauté

Parfumul Saint Laurent Paris exprima o eleganta si o libertate unica. „In cautarea dragostei si a unei vieti fericite si exceptionale”, Yves Saint Laurent. Frumusetea isi tine promisiunea.

ysl opium

Indrazneala, libertate si modernitate, eleganta pariziana descatusata.

Casa Saint Laurent exprima un stil unic de eleganta si libertate.

A evoluat in mod constant si a interactionat cu societatea, afirmandu-se ca jucator indiscutabil al prezentului. Intruchipeaza modernitatea fiecarei zile si varste, invitand femeile si barbatii sa incalce regulile, sa-si creeze propriile adevaruri, sa mearga dincolo de conventii.

Parfumul este o invitatie la calatorie. Istoria parfumurilor YSL este pavata cu succes.

De la crearea “Y” in 1964, YSL a determinat aparitia unor discipoli desavarsiti din punct de vedere olfactiv si social. Brandul este strabatut de dimensiunea sociala, prin imaginea dlui Saint Laurent care pozeaza gol pentru a-si lansa in 1971 primul parfum pentru barbati, Pour Homme.

L'Homme, La Nuit de L'Homme si L'Homme libre pentru barbati sunt referinte din lumea parfumurilor semnificative si care trebuie insușite.

Opium si Paris sunt parfumurile brandului destinate femeilor emblematice.

Cel mai recent parfum al femeilor, Manifesto, lansat in 2012, propune o noua declaratie de feminitate libera, indrazneata si excesiva.

Machiajul scoate in evidenta cea mai inalta tehnologie printr-o bijuterie, culori specifice create pentru a acoperi o paleta nelimitata de sentimente, sub bagheta lui Lloyd Simmonds, directorul de creatie make-up al YSL.

Simbolurile absolute ale make-up-ului YSL sunt Touche Eclat – un Touche Eclat se vinde la fiecare 10 secunde in toata lumea – Mascara Volume Effet Faux Cils, Rouge Pur Couture și cel mai recent Vernis à Lèvres, o pata de luciu Rouge Pur Couture, deja numarul 1 pe piata luciului de buze din principalele tari unde se afla brandul.

Ingrijirea pielii reuneste stiinta de varf, stralucirea si placerea simturilor in jurul unui punct de vedere radical: tineretea este o stare a mintii care nu poate trai fara stiinta. Forever Youth Liberator, noua linie de produse de ingrijire a pielii cu origini in glicobiologie, s-a pozitionat deja ca lider de piata in tarile in care a fost lansata.