Dezvoltarea carierei

Dezvoltati-va cariera: Dat fiind ca o cariera profesionala trebuie sa fie construita pe termen lung, L’Oréal a pus bazele unui proces simplu dar eficient de dezvoltare a carierei pentru a va lasa sa preluati controlul carierei dumneavoastra.

Dezvoltarea carierei la L'Oréal

Dezvoltarea carierei la L'Oréal

Participati in mod activ


Intr-o lume in continua miscare, doriti sa va miscati repede, sa va asumati responsabilitati, sa fiti autonom, sa acumulati experienta si sa aratati de ce sunteti capabil. L’Oréal va ofera resursele necesare pentru a evolua. Stim ca o cariera profesionala trebuie continuata si construita pe termen lung si consideram ca fiecare dintre angajatii nostri ar trebui sa joace un rol activ in carierele proprii.

Instrumente clare si simple


Prin urmare, am pus bazele unui proces simplu si eficient de dezvoltare a carierei bazat pe analiza anuala a talentului care ne permite sa identificam si sa ne dezvoltam potentialul. Rolul fiecarei persoane in acest proces, de la superiorul direct la echipa de Resurse Umane si angajat, este clar definit. Ba mai mult, procesul se bazeaza pe utilizarea de instrumente simple care sunt utilizate de intregul grup.

Propria dumneavoastra dezvoltare personala


Nu consideram ca exista un mod unic de a va dezvolta cariera, ci mai multe.

  • Experienta
  • Lucrul intr-o noua categorie sau pentru un nou brand, experimentarea unei alte specializari a aceleiasi functii, schimbarea functiei, pregatirea dumneavoastra, lucrul cu noi canale de distributie, descoperirea unei noi piete multumita mobilitatii internationale, participarea la un proiect transversal, conducerea de echipe: toate aceste experiente sunt extrem de instructive si va fac sa progresati.

  • Educatie
  • Dobandirea de cunostinte noi si punerea in practica a abilitatilor dumneavoastra, intr-un mediu sigur, este, de asemenea, o modalitate de a progresa.

  • Expunere
  • In plus, interactiunea cu alti asociati, cu diferite nivele, beneficiind de consultanta si de experienta acestora, va contribui la dezvoltarea voastra. in cele din urma, puteti experimenta si nevoia de pregatire, pentru a va ajuta sa analizati cele mai bune optiuni si sa va reorganizati obiectivele si sa va adaptati abilitatile.