Integrare

Demarati: primii pasi in companie reprezinta inceputurile unei experiente minunate. La L’Oréal, facem tot posibilul pentru a va face sa va simtiti bineveniti printr-o pregatire adaptata profilului dumneavoastra.

Apartenenta la o companie si intelegerea culturii si comertului acesteia

Apartenenta la o companie si intelegerea culturii si comertului acesteia

A va face sa va simtiti binevenit si parte din L’Oréal inseamna sa va impartasim cultura, expertiza si know-how-ul nostru si sa va oferim resursele necesare pentru a va pune talentul in valoare. Este modul nostru de a va ajuta sa va asumati noi provocari si de a ne asigura ca sunteti increzator si sunteti relaxat atunci cand va alaturati companiei noastre.

Nicio politica "general aplicabila"


Dat fiind ca persoanele pe care le recrutam au personalitati, abilitati si experienta diferite, stim ca instruirea acestora trebuie sa fie personalizata daca se doreste ca ele sa fie integrate pe deplin si cu succes in companie. Programul nostru L’Oréal FIT (Follow Up and Integration Track) este destinat in special noilor angajati si va va ajuta sa aveti succes in aceasta noua etapa a carierei dumneavoastra.

invatarea inseamna intelegere


Programul L’Oréal FIT va ofera 6 oportunitati de pregatire care va permit sa dobanditi cunostintele si abilitatile de care aveti nevoie pentru a avansa in cadrul grupului si pentru a va construi drumul profesional. Programul L'Oréal FIT adaptat la nevoile dumneavoastra:

  • Demararea carierei cu succes

La L’Oréal, intelegem importanta de a va ajuta sa va integrati in compania noastra si de a va asuma noul dumneavoastra rol printr-o primire calduroasa si instructiva. Obiectivul nostru este de a face ca integrarea dumneavoastra sa fie, pe cat posibil, bine organizata.

  • Experimentarea domeniului si a produselor

Pentru a ajuta sa descoperiti inima L'Oréal, va oferim o serie de oportunitati pentru a experimenta domeniul si produsele noastre (vizitarea locatiilor, instruire tehnica, atribuirea postului, stagiu "in umbra" unui …).

  • Instruire si discutii la masa rotunda

Va ajuta sa va descoperiti compania, sa intalniti alti noi recruti, sa dobanditi cunostinte si experienta, sa faceti schimb de idei cu managerii si cu colegii, si sa va creati prima retea.

  • Program personalizat de intalniri

Pe durata primelor dumneavoastra saptamani, veti urma un program specializat pentru a va intalni cu contactele dumneavoastra cheie, veti intelege mai bine activitatea noastra, veti descoperi provocarile aferente si veti afla ceea ce presupune noul dumneavoastra post.

  • Invatare la locul de munca

Invatarea la locul de munca este sustinuta de coordonatorul dumneavoastra direct. Va ajuta sa va dezvoltati expertiza prin transmiterea cunostintelor si va ofera oportunitati de respectare si experimentare a unor situatii diferite.

  • Instruire individuala acordata de mentorul dumneavoastra si de Resursele Umane

Acestea sunt doua oportunitati mai putin formale de ascultare, chestionare si intelegere.. Mentorul dumneavoastra va poate oferi consultanta obiectiva cu privire la experienta dumneavoastra, la procesul de invatare si la crearea unei retele. De asemenea, Managerul dumneavoastra de Resurse Umane va va sustine pe toata perioada integrarii dumneavoastra si veti impartasi atat momentele bune cat si cele dificile.

Un proces in care iei initiativa


Evident ca fiecare nou recrut este ajutat in timpul acestui proces de managerul lui care serveste ca instructor operational, de echipa de resurse umane si de unul dintre colegi care are rolul de a-i fi mentor. Dar, ca nou venit, sunteti si propriul contribuitor extrem de implicat in propria integrare si ne asteptam sa luati initiativa in acest proces manifestand o dorinta veritabila de a invata si de a face progrese.