Invatare

Invatati aici: Punem aceeasi pasiune in dezvoltarea personalului nostru ca in dezvoltarea produselor noastre! Suntem intr-o perpetua cautare a excelentei, suntem cu un pas inainte, stimulandu-ne creativitatea pentru a acorda atentie frumusetii in diversitatea sa infinita. Pe langa propunerea de a fi hotarat in confruntarea cu provocarile activitatii dumneavoastra,iata ce va mai propun echipele L’Oreal Invatare pentru Dezvoltare! Ambitia noastra este de a va ajuta sa va atingeti potentialul maxim.

Programul MyLearning

Programul MyLearning

Lumea produselor de infrumusetare evolueaza in mod constant si rapid si este determinata de modificarile din societate. Acest mediu dinamic incurajeaza promovarea interna si evolutia carierei pe termen lung si oferim personalului nostru oportunitati permanente de dezvoltare.

in fabrica de leadership


In fata voastra se afla o viata profesionala plina de provocari, discutii si noi situatii. incurajandu-va sa dezvoltati si sa confruntati acest tip de situatie, L’Oréal actioneaza ca o adevarata fabrica de leadership. Pentru a va manifesta potentialul la intreaga sa valoare, va vom ajuta sa va perfectionati talentele manageriale, sa va dezvoltati abilitatea de a lucra intr-un mediu intercultural si sa va descoperiti propriul stil de leadership si comunicare.

Conectati-va la excelenta


Excelenta face parte din ADN-ul nostru. Acesta este motivul pentru care va garantam expunerea la cei mai buni experti internationali, pe plan intern si pe plan extern, pentru a exploata cele mai recente tendinte si inovatii. incercand intotdeauna sa obtinem rezultate excelente, dezvoltam parteneriate strategice cu scoli de afaceri si cu universitati, dar si aliante cu alte companii globale.

Dezvoltati-va abilitatile de afaceri


Totul incepe cu primele provocari legate de desfasurarea activitatii! Oriunde te-ai afla, orice ai face, vei beneficia de o dezvoltare personalizata, adaptata nevoilor tale. De asemenea, L’Oréal este o adevarata aventura umana care va ajuta sa va construiti reteaua transculturala proprie, cele 5 centre de Dezvoltare din Rio, Shanghai, Dubai, New York si Paris sunt integral dedicate perfectionarii dumneavoastra.

Evoluati intr-o organizatie stimulanta.


Invatarea este un proces permanent. Credem cu fermitate in capacitatea dumneavoastra de a invata de la reteaua, colegii, managerul, proiectul dumneavoastra, din noile dumneavoastra provocari. intre timp, evoluand la L'Oréal inseamna ca va veti stimula intotdeauna creativitatea si va veti ascuti intuitia pentru a veni in intampinarea provocarilor activitatii noastre transculturale de infrumusetare.

Misiunea echipelor de invatare’ este chiar de a motiva spiritul dumneavoastra de invatare prin crearea acestui mediu, respectand diversitatea culturilor de invatare.

Descoperiti diferite solutii


Astazi, invatarea este digitala si sociala! Cursuri virtuale, inregistrari video, podcasturi, conferinte, instruire, e-learning & hellip; Oferim angajatilor nostri de pretutindeni servicii si solutii care le permit sa-si construiasca propria experienta de invatare. Platforma My Learning are peste 1000 de resurse de invatare disponibile online pentru a va ajuta sa va imaginati traseul educatiei dumneavoastra!