Oportunitati internationale

Cunoasterea lumii: Fiind un grup multicultural, L’Oréal a dat posibilitatea restului lumii de a cunoaste unul dintre avantajele sale majore. Mobilitatea reprezinta un element esential pentru carierele managerilor, deoarece le ofera oportunitatea de a se bucura de experiente personale si profesionale noi, capabile sa le schimbe viata.

Mobilitate Internationala

Mobilitate Internationala

L’Oréal este prezenta in 130 de tari, iar diversitatea a reprezentat dintotdeauna unul dintre punctele noastre forte. Talentul si energia barbatilor si femeilor ce lucreaza peste tot in lume pentru Grup, ne confera un real avantaj competitiv care ne permite sa sustinem dezvoltarea noastra globala.

O abordare win/win:


De aceea incurajam mobilitatea, cea care vine in ajutorul talentatilor nostri manageri, juniori si seniori, pentru a acumula cu rapiditate experienta, fiind confruntati cu diferite culturi, cu situatii specifice desfasurarii afacerilor, cu conditii specifice de piata. Oferim angajatilor nostri misiuni internationale exact la momentul potrivit din cariera lor; In acest moment, 44% dintre delegatii internationali ai Grupului au varsta mai mica de 35 de ani. Aceasta este o abordare win/win: Know-how-ul managerilor nostri, obtinut in alte tari, contribuie la dezvoltarea Grupului. In ceea ce-i priveste pe managerii nostri, acest lucru le permite sa-si largeasca orizontul personal, in vreme ce isi dezvolta abilitatile manageriale.