Recompense

Sa fii recunoscut si recompensat: Pentru L’Oréal, fiecare angajat ar trebui sa fie respectat si recompensat pentru eforturile sale, pentru implicarea si contributia sa la performanta companiei. Aceasta abordare sta in spatele politicii globale de compensatii a Grupului.

L’Oréal recunoaste si premiaza contributia fiecarui angajat al sau

L’Oréal recunoaste si premiaza contributia fiecarui angajat al sau

In concordanta cu misiunea si cu valorile sale, L’Oréal recunoaste si recompenseaza contributia fiecarui angajat la dezvoltarea companiei oferind masuri compensatorii atractive si un program global de impartire a profitului, impreuna cu beneficii cheie. Aceasta politica se aplica tuturor angajatilor. Cu toate acestea, este implementata in diferite moduri potrivit regulamentelor, culturii si practicii locale.

Compensatia care este competitiva pe piata


Compensatia este ajustata in mod regulat astfel incat sa corespunda cerintelor pietei, performantei individuale si eficientei postului, calificarilor si experientei. Structurile salariale locale sunt evaluate in mod regulat pe piata externa, dar si in functie de nivelul salariului intern in ceea ce priveste o resposabilitate, abilitati si o experienta egale.

Recompense in functie de performanta


L’Oréal are o cultura orientata pe performanta. Politica noastra de compensatii reflecta aceasta cultura, incluzand bonusuri pentru nivele inalte de recompensare a performantei personale si a implicarii, precum si a performantelor la nivel de echipa si de unitate de business. In prezent, acest sistem se deruleaza in fiecare tara in care opereaza L’Oréal. Grupul a pus si bazele unui program cunoscut sub denumirea de program Global de Repartizare a Profitului (WPS) prin care angajatilor si se acorda o parte din roadele succeselor inregistrate in tarile lor. In final, L’Oréal investeste in siguranta pe termen lung a angajatilor sai prin oferirea de diferite programe de beneficii (care pot include planuri de pensii, de sanatate, in caz de deces si pentru dizabilitati) si alte beneficii salariale in conformitate cu regulamentele si cu practicile din fiecare tara, care vor completa planurile obligatorii.