Dezvoltarea afacerii, vanzari si vanzari cu amanuntul

Expertiza L’Oréal in vanzari si distributie este recunoscuta pretutindeni in lume. Echipele de vanzare sunt entuziaste, deschise si joaca un rol important in cresterea si succesul brandurilor grupului.

Serviciul cu Clientii la un punct de vanzare

Serviciul cu Clientii la un punct de vanzare

Cucerirea de noi piete internationale reprezinta in momentul de fata principala ambitie a L’Oréal. Grupul este un lider de piata prezent in toate circuitele de distributie si poseda o expertiza unica in ceea ce priveste canalele de distributie si magazinele. A te alatura echipelor de vanzari ale L’Oréal inseamna sa-ti folosesti energia si capacitatile de persuasiune pentru a satisface clientul si a descoperi un mediu de lucru care ofera o multitudine de trasee si oportunitati de cariera.

Vanzarile presupun mai multe ocupatii. Presupun o anumita expertiza a clientului pentru a reprezenta L’Oréal in fata tuturor distribuitorilor, pentru a elabora planuri privind clientii si pentru a gestiona negocieri cu partenerii nostri. Includ un aspect strategic, elaborarea de strategii de brand si de vanzari in baza rezultatelor sondajelor privind consumul si consumatorii. De asemenea, vanzarile sunt o functie in care leadershipul este esential pentru a incuraja excelenta echipelor de vanzare, a stabili cea mai buna interactiune posibila cu celelalte departamente ale grupului si pentru a dezvolta talentele angajatilor. Sunt orientate pe performanta prin atingerea obiectivelor de vanzari, dezvoltarea cotei de piata si consolidarea imaginii de brand a grupului in diferite canale de distributie.