Finante

Impreuna cu unitatile de afaceri, specialistii in control financiar si managerial sunt jucatori importanti in performanta financiara a L'Oréal si contribuie la dinamica dezvoltarii.

Jean-Paul Agon, 2012 Sedinta Generala

Jean-Paul Agon, 2012 General Meeting

Jean-Paul Agon, 2012 Sedinta Generala

Jean-Paul Agon, 2012 General Meeting

Prin asigurarea unui nivel inalt de performanta financiara, echipele de control financiar si managerial ale L’Oréal aduc o contributie vitala dezvoltarii grupului. Obiectivul lor este de a promova cresterea L’Oréal cu respectarea standardelor, prin protejarea activelor grupului si acordarea de consultanta si expertiza cu privire la modalitatea cea mai buna de a utiliza resursele financiare.

Pretutindeni in lume, peste 2000 de angajati lucreaza in echipe de control al managementului, situatiilor financiare, taxelor, fluxurilor de numerar, de trezorerie si de audit intern. Au acces la o gama larga de posturi si muncesc alaturi de managementul general in calitate de partener de afaceri consultativ cu o semnificativa valoare adaugata. Se confrunta cu provocari de zi cu zi, in timp ce dezvolta strategii pe termen lung pentru a garanta cele mai bune rezultate. Controlul financiar si managerial reprezinta functii de baza: echipele lucreaza in contact direct cu unitatile comerciale, deoarece au nevoie de informatii exacte daca trebuie sa efectueze estimari si recomandari corespunzatoare.