Managementul finantelor si controlul activitatii

Controlul managementului este un post cheie din cadrul unei filiale si acorda echipei de management toata asistenta de care are nevoie pentru a genera performante inalte.

Controlorii de gestiune sunt „ochiul financiar” al unei filiale. Analizeaza, planifica si controleaza modul in care sunt generate cifra de afaceri si vanzarile. Ajuta echipele de management sa ia deciziile corecte de investitii si evalueaza profitabilitatea. Sunt implicate profund in activitatea filialei si orienteaza, propun si faciliteaza schimburile comerciale in conformitate cu regulamentele si cu practicile grupului. Asigura managementul general al filialei lor printr-o perspectiva de ansamblu asupra activitatii, permitand managementului general sa faca o mai buna alocare a resurselor.

unele functii

Junior Controller
Participati la planificarea bugetului si la elaborarea estimarilor aferente unui brand sau unei divizii. In sfera dumneavoastra de responsabilitate se afla si verificarea alocarii costurilor si sprijinirea optimizarii lor. Contribuiti la activitate prin intocmirea unui raport lunar si prin implicarea in principalele intalniri strategice.


Business Unit sau Plant Controller
Sunteti „constiinta economica” a entitatii sau a fabricii si garantati rezultatele sale financiare. Sunteti responsabil pentru intocmirea bugetelor si pentru verificarea situatiilor financiare, a fluxului de numerar si a cheltuielilor, precum si pentru acordarea de consultanta managementului general cu privire la alocarea resurselor pentru a optimiza fiecare investitie.


Country Chief Finance Officer
Asigurati echilibrul economic al entitatii pentru care sunteti responsabil pentru gestionarea diferitelor functii care va sunt atribuite: controlul managementului, situatii financiare, flux de numerar, audit intern, departamentul juridic, taxe, IT, etc. In calitate de membru reprezentativ al comitetului de conducere, rolul dumneavoastra evident este de a acorda consultanta financiara companiei in baza strategiei definite de grup.