Operatiuni

L’Oréal ofera cele mai bune produse de infrumusetare femeilor si barbatilor de pretutindeni. Prin integrarea in echipa de Operatiuni, va alaturati liniei intai intr-o uimitoare aventura industriala si logistica.

Operatiuni

Operatiuni

Operatiunile dezvolta, produc si furnizeaza consumatorilor din lumea-ntreaga produsele de infrumusetare branduite ale grupului. Pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea, concep cele mai eficiente si responsabile solutii, precum si pe cele care sunt cele mai potrivite pentru diversi clienti si caracteristicile brandurilor L’Oréal.

Departamentul nostru de Operatiuni angajeaza in prezent aproximativ 18.000 de persoane la sediul central, in fabrici si in centre de distributie, cu alte cuvinte aproape o treime din angajatii grupului, si constituie unul dintre principalii stalpi ai performantei L’Oréal. Echipele sunt prezente in 40 de fabrici si in 150 de locatii logistice de pretutindeni. Din 2007, domeniul Operatiuni a fost organizat in zone geografice ample care promoveaza stransa colaborare dintre echipele de Cercetare si Marketing si accelereaza marketing-ul inovatiilor locale.

Echipele operationale functioneaza intr-un mediu de lucru dinamic. Angajatii se bucura de mobilitate functionala si geografica si urmeaza calea carierei prin care li se confera pregatire inalta si misiuni variate. Au acces la o gama larga de abilitati si la o expertiza care le permite sa-si exprime aptitudinile inovatoare si de asistenta pentru clienti.