Achizitii

Echipele de Achizitii joaca un rol extrem de important in performanta grupului. Se concentreaza pe inovatie, pe managementul riscului si pe controlul costurilor si abordeaza cele mai importante provocari actuale.

Achizitorii joaca un rol cheie in performanta economica a L’Oréal si misiunea lor este inseparabila de principalele provocari cu care se confrunta grupul. Echipele de achizitii contribuie la cresterea, in special prin prezentarea celorlalte entitati din grup a unor solutii inovatoare dezvoltate de reteaua de furnizori. De asemenea, joaca in mai multe moduri un rol activ in managementul riscului. Furnizorii constituie un ecosistem a carui imagine si reputatie trebuie sa fie imaculata, la fel ca imaginea grupului in sine. De asemenea, echipele de achizitii sunt responsabile si pentru controlul riscului operational (calitatea achizitiilor, respectarea planurilor, etc.). Achizitorii joaca un rol important in reducerea si in controlul costurilor.

in prezent, rolul acestora se schimba in conformitate cu strategia de grup. Pentru a satisface mai bine cerintele consumatorilor si pentru a valorifica oportunitati locale, sedii L’Oréal se infiinteaza in mod constant pentru furnizorii locali prin crearea de ecosisteme regionale: de exemplu, in Asia, achizitia de materiale locale brute a crescut cu 85% in 2 ani.

unele functii

Launch Buyer
Va definiti obiectivele calitative si cantitative ale familiei de achizitii pentru care sunteti responsabil in conformitate cu strategia de achizitii a entitatii sau categoriei dumneavoastra. Monitorizati aspectele tehnologice si economice ale pietei dumneavoastra, selectati si evaluati o serie de furnizori cu care negociati preturile, calitatea, cantitatea, termenele si conditiile contractuale.


Sourcing Centre Director
Definiti si implementati politica de achizitii a companiei, pentru care departamentul general de achizitii este responsabil, pentru a intruni obiectivele calitative, cantitative, organizationale si financiare ale centrului dumneavoastra responsabil cu aprovizionarea. L’Oréal are 5 Centre regionale de Aprovizionare pe glob care ofera achizitorilor multe oportunitati de a optimiza costurile cu ajutorul celor mai competitivi furnizori de pe pietele locale, precum si posibilitatea de a profita de oportunitati locale oriunde in lume.