Lantul de aprovizionare

Functia de Lant de Aprovizionare este unul dintre pivotii activitatii grupului: Ofera consumatorilor de pretutindeni un catalog extraordinar de produse si branduri.

L’Oréal dezvolta si comercializeaza o gama de branduri extraordinare prin circuite de distributie extrem de variate intr-un numar mare de tari. Prin urmare, Lantul de Aprovizionare joaca un rol cheie in dezvoltarea grupului. Lantul de Aprovizionare al L’Oréal este integrat si structurat in jurul principalelor sectoare de activitate.

Echipele de logistica industriala gestioneaza planurile de productie, aprovizionarea fabricii, subcontractarea si gestionarea depozitelor de materiale brute si a ambalajelor.

Echipele de logistica internationala supravegheaza sincronizarea lantului de logistica si managementul fluxului de achizitii, gestioneaza catalogul de produse utilizate in operatiuni de vanzare si coordoneaza lansarile de produse.

Echipele de logistica a vanzarilor gestioneaza cererea, dezvolta servicii destinate partenerilor comerciali ai grupului si aprovizioneaza magazinele.

intr-un mediu international complex, echipele iau in calcul mai multi factori: calitatea serviciilor, flexibilitatea, controlul costurilor si imbunatatirea productivitatii si a calitatii locatiilor logistice.

unele functii

Demand Planner
Utilizati istoricul vanzarilor pentru a gestiona procesul de planificare si estimarile vanzarilor. impreuna cu echipele de vanzari, marketing si control al managementului, sunteti responsabil si pentru coordonarea lansarii de noi produse si de campanii promotionale.


Supply Chain Director
Pentru a satisface asteptatilor clientului, instruiti echipele de logistica ale fabricii, permitand constrangeri de locatie in timp ce gestionati indeaproape stocurile si costurile de logistica. De asemenea, lucrati cu furnizorii si promovati manageri pentru a imbunatati in mod constant flexibilitatea si eficienta achizitiilor.