Sisteme informatice si tehnologia informatiei

Intr-o lume in schimbare rapida, sistemele informatice si tehnologia informatiei sunt vitale pentru performanta L’Oréal.

Sistemele Informatice si Tehnologice

Sistemele Informatice si Tehnologice

In prezent, L’Oréal trebuie sa fie in pas cu o lume in continua schimbare, iar departamentul IT al grupului este principalul departament care acorda atentie acestei provocari. in fiecare zi, 68.900 de angajati ai L’Oréal utilizeaza sistemele IT ale grupului. Echipele IT sunt prezente in toate sectoarele grupului. Dezvolta proiecte destinate brandurilor si celor peste 40 de fabrici ale grupului si centrelor sale de Cercetare si Inovare. Contributiile si expertiza lor sunt vitale pentru performanta operationala si strategica a L’Oréal.

Principalele misiuni ale acestor echipe constau in proiectarea si construirea solutiilor IT ale grupului astfel incat sa asigure performanta si continuitatea diferitelor sectoare de afaceri, precum si eficientizarea nivelului de excelenta operational al companiei prin introducerea de noi tehnologii. De asemenea, echipele noastre IT sunt facilitatori autentici de inovare a caror munca presupune acordarea de asistenta in legatura cu revolutia digitala.

unele functii

IT Project Manager
Va asumati intreaga responsabilitate pentru un proiect. Principala dumneavoastra misiune este aceea de a proiecta, de a gestiona si de a coordona proiecte si de a le monitoriza derularea controland in acelasi timp aspectele financiare. Veti fi responsabil pentru o gama larga de proiecte care includ infrastructura si aplicatiile comerciale aferente lantului de aprovizionare, vanzari, cercetare si inovare, finante si productie.


IT Functional Consultant
in calitate de consultant intern, veti identifica nevoile entitatilor in stransa colaborare cu principalii detinatori de afaceri. Veti proiecta noi solutii si veti identifica imbunatatiri aduse aplicatiilor existente. Fie puteti lucra la solutiile pentru sistemul principal al L’Oréal, fie pentru solutii specifice, dezvoltate pentru a raspunde nevoilor pietei locale. Participati la includerea acestor solutii in diferite tari.


Digital Project Manager
Misiunea noastra va fi de a acorda asistenta revolutiei digitale din interiorul L’Oréal. Aceasta va include domenii precum webiste-uri de comert, marketing electronic si de Management al Relatiei cu Clientii (CRM). Este necesar sa stiti cum se convertesc nevoile personalului operational in specificatii tehnice, cum se monitorizeaza progresul proiectelor si sa sugerati solutii inovatoare. Pentru a actiona in acest sens, aveti nevoie de inteligenta competitiva cu privire la tehnologii si tendinte.