Cum recrutam

Recrutarea la L’Oréal

Recrutarea la L’Oréal

Persoane, nu proces


La L’Oréal, recrutarea este despre persoane si nu despre proces. Este un angajament pe termen lung care identifica in mod proactiv persoanele care vor imbogati echipele noastre prin diversitatea, experienta si perspectivele lor. Suntem interesati deopotriva de potential, ca si de abilitatile recunoscute. in urma unui proces de selectie amanuntit, oferim noilor recruti resurse pentru a-si dezvolta talentele pentru a construi viitorul Grupului. Asadar, daca doriti sa depasiti asteptarile si sa ajutati la depasirea granitelor ce marcheaza acest domeniu, asteptam cu nerabdare sa va intalnim!

Recrutarea noastra


  Daca sunteti calificat pentru postul la care ati aplicat, vi se va prezenta un contract de munca pe care il veti semna in prezenta Directorului de Resurse Umane.

Online application
1Aplicare online

Desi programul de integrare al L’Oréal poate fi diferit de la tara la tara, el intotdeauna include anumite caracteristici:

Puteti aplica pentru un post online cautand la adresa careers.loreal.com posturile de care sunteti interesat(a) si dand un click pe „Aplicati.”

  Veti avea oportunitatea sa ne impartasiti abilitatile, pregatirea si experienta profesionala. CV-ul dumneavoastra va fi salvat imediat si veti primi o confirmare pe e-mail.

 • O zi de pregatire in departamentul dumneavoastra
 • O prezentare detaliata a postului dumneavoastra (misiuni, obiective, contacte, etc.)
 • Seminarul L’Oréal Discovery se concentreaza pe prezentarea grupului L'Oréal, a cultului muncii si a altor informatii relevante pentru toti noii angajati.
 • Pre-selection
  2Preselectie

  Fiecare aplicatie este analizata atent de personalul nostru de recrutare local. Evaluarea noastra preliminara se concentreaza asupra modului in care specializarea, abilitatile si experienta dumneavoastra profesionala se impletesc si, daca detineti calificarea adecvata, poate conduce la un prim interviu individual. Acest lucru ne va permita sa va evaluam motivatia, competentele si potentialul si sa le analizam din perspectiva culturii noastre corporative.

 • In-depth analysis
  3Analiza detaliata

  De indata ce etapa de preselectie s-a incheiat, va puteti intalni cu unul sau doi manageri a caror datorie este sa evalueze daca profilul si expertiza dumneavoastra corespund cerintelor postului. Va veti intalni cu directorul de Resurse Umane care este responsabil cu recrutarea in general. in anumite tari, aceasta etapa a interviului poate include teste cantitative si centre de evaluare a grupului, destinate in special tinerilor absolventi.

 • Decision
  4Decizii

  Diferitele persoane care s-au intalnit cu dumneavoastra se vor reuni pentru a lua o decizie.

 • Job offer
  5Oferta de munca

  Daca sunteti calificat pentru postul la care ati aplicat, vi se va prezenta un contract de munca pe care il veti semna in prezenta Directorului de Resurse Umane.