Studenti si absolventi

Daca sunteti entuziasti cu privire la activitatea noastra incitanta, doriti sa atingeti excelenta si sa aveti o experienta profesionala extraordinara, ar trebui sa ajungem sa ne cunoastem! La L’Oréal, cautam persoane cu orice specializare cu multe abilitati si chiar si cu un potential mai mare care doresc sa faca fata provocarii de a construi viitorul frumusetii.

Tineri profesionisti in inima echipelor L’Oréal

Tineri profesionisti in inima echipelor L’Oréal

Aproape o treime din tinerii dumneavoastra absolventi pe care ii recrutam in fiecare an sunt fosti stagiari. Stagiile noastre sunt deschise studentilor din universitati, scoli de afaceri si inginerie cu diferite specializari si le ofera oportunitatea de a dobandi o experienta de munca relevanta pentru un incepator intr-unul dintre domeniile noastre: Cercetare, operare, finante, sisteme informatice, marketing, vanzari, comunicari, digital si resurse umane.

Timp de trei pana la douasprezece luni, deveniti membru al unei echipe de profesionisti cu drepturi depline, lucrand la misiuni efective si atingand obiective concrete pentru care sunteti evaluat. Va veti dezvolta abilitatile in timp ce va veti exprima personalitatea si calitatile. Dincolo de expertiza sau calificari, cautam talente tinere, dinamice, entuziaste si ambitioase, capabile sa-si asume deplin realizarea unor proiecte, transformand entuziasmul in succes si creand frumusete si excelenta. Acest stagiu este cea mai buna instruire a dumneavoastra care va ajuta sa deveniti unul dintre viitorii nostri lideri in afaceri.