Stagii

In fiecare an in toate filialele L’Oréal, multe tinere talente efectueaza stagii in cadrul echipelor noastre. Stagiile noastre reprezinta o reala instruire profesionala care va ajuta sa va demarati cariera.

Tineri profesionisti in inima echipelor L’Oréal

Tineri profesionisti in inima echipelor L’Oréal

Aproape o treime din tinerii dumneavoastra absolventi pe care ii recrutam in fiecare an sunt fosti stagiari. Stagiile noastre sunt deschise studentilor din universitati, din scoli de afaceri si inginerie cu diferite specializari si le ofera oportunitatea de a dobandi experienta de munca relevanta pentru un incepator intr-unul dintre domeniile noastre: Cercetare, operare, finante, sisteme informatice, marketing, vanzari, comunicari, digital si resurse umane.

Timp de trei pana la douasprezece luni, deveniti membru al unei echipe de profesionisti cu drepturi depline, lucrand la misiuni efective si atingand obiective concrete pentru care sunteti evaluat. Va veti dezvolta abilitatile in timp ce va veti exprima personalitatea si calitatile. Dincolo de expertiza sau calificari, cautam talente tinere, dinamice, entuziaste si ambitioase, capabile sa-si asume deplin realizarea unor proiecte, care sa transforme entuziasmul in succes si sa creeze frumusete si excelenta. Acest stagiu este cea mai buna instruire a dumneavoastra care va ajuta sa deveniti unul dintre viitorii nostri lideri in afaceri.