Tineri profesionisti

Sunteti tineri profesionisti cu experienta in munca? Veniti si alaturati-va diverselor noastre echipe si lucrati intr-un mediu stimulant care incurajeaza impartasirea perceptiilor, schimbul de opinii si confruntarea de idei. Putem ajuta la diversificarea experientei dumneavoastra de munca si la dezvoltarea potentialului dumneavoastra pe termen lung prin dezvoltare personalizata.

Programul The Management Trainee

Programul The Management Trainee

in fiecare an, aproape 650 de tineri absolventi se alatura programului de instruire in management organizat de L’Oréal. Timp de 6 pana la 18 luni (in functie de regiune), va veti asuma mai multe misiuni care va vor permite sa descoperiti activitatea noastra si diferite domenii de expertiza. Sensul de dezvoltare a dumneavoastra, ajustat la nevoile personale, va oferi, cu siguranta, carierei dumneavoastra un start excelent. Va veti insusi cunostinte despre diferite posturi si modele de afaceri, va veti construi propria retea de contacte, veti descoperi diviziile noastre si va veti forma o viziune de ansamblu asupra L’Oréal, asupra culturii si asupra mediului nostru de lucru. intr-un cuvant, veti obtine o perspectiva de ansamblu asupra, si o intelegere a, grupului lider in domeniul infrumusetarii la nivel global.

in anumite tari vi se va atribui un mentor in primele cateva luni pentru a raspunde la intrebarile dumneavoastra si pentru a va servi ca ghid. in functie de punctele dumneavoastra forte si de obiectivele de invatare, L'Oréal va va oferi o oportunitate nu doar pentru a folosi si a perfectiona competentele dumneavoastra tehnice, dar de asemenea si la fel de important, si abilitatile dumneavoastra sociale.