Impingerea limitelor cunoasterii

L'Oréal a investit intotdeauna in cercetare pentru a intelege mai bine secretele parului si pielii.

Simulara solara pe pielea reconstruita

Sun simulation on reconstructed skin

Simulara solara pe pielea reconstruita

Sun simulation on reconstructed skin

Infiintata de un cercetator, L'Oréal si-a construit dezvoltarea pe o platforma de cunostinte stiintifice despre par si piele, acumuland in peste un secol de existenta un capital unic in industria cosmetica. Progresul stiintific este astazi motorul succesului sau. Concentrata initial pe chimie, L'Oréal Research and Innovation a deschis cu acelasi grad de ambitie si standarde stricte pentru stiintele vietii si studiul materialelor, si al biotehnologiilor, pentru a asigura un flux continuu de inovatii in fiecare categorie de produse si pentru a raspunde in acest fel la nevoile barbatilor si femeilor din intreaga lume. Echipele Research and Innovation, care au crescut de 8 ori in 20 de ani, au in mod constant scopul de a fi in fruntea progreselor stiintifice, in special prin colaborarea cu expertii mondiali din fiecare domeniu. In fiecare an, rezultatele muncii lor reprezinta obiectul a catorva sute de completari de brevete si rezulta din mii de formule.


L'Oréal Research and Innovation
Transcrierea text a inregistrarii video

L'Oréal Research and Innovation

Calatorie in nucleul pielii

Pielea este plicul corpurilor noastre, atat protector cat si punctul de schimb cu lumea exterioara. Complexitatea sa este revelata printr-o structura de trei compartimente, epiderma, cea mai externa, derma si stratul cel mai profund, hipoderma, fiecare dintre acestea indeplineste functii specifice.

Sa stie totul despre cel mai mare organ al corpului uman.

Lumea parului

Parul este incredibil de puternic. Fiecare fir de par poate suporta o greutate de 100 grame; un cap mediu cu 120.000 de fire de par ar putea suporta 12.000 tone, in cazul in scalpul au putea sa reziste la greutate. Este organizarea uluitoare a keratinei din cortex care face o astfel de exploatare posibila.

Pentru a explora lumea parului.