Politica cu privire la protecția datelor personale

Ambiția companiei L'Oréal este să fie un cetățean corporativ model și să construiască o lume mai bună. Prin urmare, acordăm o mare importanță principiilor onestității și transparenței și suntem investiți în construirea unei relații puternice și durabile cu clienții și angajații noștri, bazată pe încredere și interes reciproc. O parte a acestei ambiții implică protejarea și respectarea vieții private precum și a alegerilor dumneavoastră. Respectarea intimității dumneavoastră este esențială pentru noi. Acesta este motivul pentru care am stabilit "Promisiunea noastră de confidențialitate" și întreaga noastră Politică de Confidențialitate de mai jos.

PROMISIUNEA NOASTRĂ DE CONFIDENȚIALITATE

1) Respectăm confidențialitatea și opțiunile dumneavoastră.

2) Ne asigurăm că securitatea și confidențialitatea sunt încorporate în tot ceea ce facem.

3) Nu vă trimitem comunicări de marketing decât dacă ne-ați cerut. Vă puteți schimba opinia în orice moment.

4) Nu vă vom oferi sau vinde datele.

5) Ne angajăm să vă păstrați datele în siguranță și în siguranță. Aceasta include numai lucrul cu parteneri de încredere.

6) Ne angajăm să fim deschiși și transparenți cu privire la modul în care folosim datele dumneavoastră.

7) Nu folosim datele dumneavoastră în alte moduri care nu au fost stipulate.

8) Vă respectăm drepturile și încercăm întotdeauna să vă satisfacem cererile cât mai eficient posibil, în conformitate cu responsabilitățile noastre juridice și operaționale.

Pentru mai multe informații despre practicile noastre privind confidențialitatea, mai jos stabilim tipurile de date personale pe care le-am putea primi direct de la dumneavoastră sau din interacțiunile dumneavoastră cu noi, cum le putem folosi, cu cine le putem împărtăși, cum le protejăm și le păstrăm în siguranță precum și drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale. Bineînțeles că toate situațiile ar putea să nu vi se aplice. Această politică de confidențialitate vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor situațiilor posibile în care am putea interacționa împreună.

Cu cât interacționați mai mult cu noi, cu atât mai mult ne permiteți să vă cunoaștem și cu atât mai mult vă putem oferi servicii personalizate.

Atunci când ne transmiteți datele personale noua sau când colectăm date personale despre dumneavoastră, le vom folosi în conformitate cu această politică. Citiți cu atenție aceste informații precum și pagina noastră Q & A (dacă există).

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la DPO.ro@loreal.com.

 


Cine suntem


L'Oréal România este responsabilă de datele personale pe care le împărtășiți cu noi. Atunci când spunem "L'Oréal", "noi", "ale noastre", „ a noastră” sau "al nostru", acesta este entitatea la care ne referim. L'Oréal este "operatorul de date" în sensul legilor aplicabile privind protecția datelor.

L’Oréal Romania SRL, 169A Calea Floreasca, etajul 6, corp A, sector 1, Bucureşti

Reprezentant: Vanya Panayotova, Country General Manager L’Oréal România

România /  L'Oréal România /  www.loreal.ro.

L’Oréal a numit un Responsabil cu protectia datelor personale. Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de aceasta politica sau drepturile dumneavoastra, va puteti adresa responsabilului cu protectia datelor personale la adresa de email: dpo.ro@loreal.com.

Ce sunt datele cu caracter personal? 


"Date personale" înseamnă orice informație sau informații care vă pot identifica direct (de exemplu numele dumneavoastră) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de e-mail / domiciliu / telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră mobil, precum și modulele cookie.

Ce fel de date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim? 


L'Oréal crede că dumneavoastră, consumatorul, stați în centrul a ceea ce facem. Ne place să auzim de la dumneavoastră, să învățăm despre cine sunteți dumneavoastră și să creăm și să livrăm produse de care să vă bucurați. Și suntem conștienți că multora dintre dumneavoastră le face plăcere să vorbească cu noi. Din această cauză există multe modalități prin care să vă împărtășiți datele dumneavoastră personale cu noi și noi să le putem colecta.

Cum vă colectăm sau primim datele? 


S-ar putea să colectăm sau să primim date de la dumneavoastră prin intermediul site-urilor web, formularelor, aplicațiilor, dispozitivelor, produselor L'Oréal sau mărcilor pe site-urile sociale, precum și în alte moduri. Uneori ne oferiți direct acest lucru (de exemplu atunci când creați un cont, atunci când ne contactați, atunci când cumpărați de pe site-urile noastre / aplicații sau magazine / salon de înfrumusețare), uneori le colectăm (de exemplu, folosind cookie-uri pentru a înțelege cum folosiți site-ul / aplicațiile noastre) sau, uneori, primim datele dumneavoastră de la alte terțe părți, inclusiv alte entități din grupul L'Oréal.


Atunci când colectăm date, indicăm câmpurile obligatorii prin asteriscuri în cazul în care astfel de date sunt necesare pentru noi:


- Pentru exercitarea contractului cu dumneavoastră(de exemplu, pentru a livra produsele pe care le achiziționați pe site-urile web / aplicațiile noastre);


- Pentru a vă oferi serviciul pe care l-ați solicitat (de exemplu, pentru a vă oferi un buletin informativ); sau

- Pentru respectarea cerințele legale (de exemplu, facturarea). 

Dacă nu furnizați datele marcate cu un asterisc, acest lucru poate afecta capacitatea noastră de a furniza produsele și serviciile.

Vom prezenta mai multe detalii în tabelul de mai jos, explicând:

1) În ce perioadă de interacțiune pot fi furnizate sau colectate datele dvs.? 

  Această coloană explică activitatea sau situația în care vă aflați atunci când utilizăm sau colectăm datele dumneavoastră. De exemplu, dacă efectuați o achiziție, dacă vă înscrieți la un buletin informativ sau când navigați pe un site / aplicație.

2) Care sunt datele personale pe care le primim direct de la dumneavoastră sau care rezultă din interacțiunea dumneavoastră cu noi? 

  Această coloană explică tipurile de date pe care le putem colecta în funcție de situație.

3) Cum și de ce am putea să le folosim? 

  Această coloană explică ce putem face cu datele dumneavoastră precum și scopul în care le colectăm.

4) Care este fundamentul legal pentru utilizarea datelor dumneavoastră personale? 

  Această coloană explică motivul pentru care vă putem folosi datele.

 

În funcție de scopul pentru care sunt utilizate datele, fundamentul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră poate fi:       

Consimțământul dumneavoastră;

Interesul nostru legitim, care ar putea fi:

       a. Îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre: mai exact, interesele noastre de afaceri pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să ne îmbunătățim serviciile, site-urile / aplicațiile / dispozitivele, produsele și mărcile pentru beneficiul consumatorilor noștri

  b.Prevenirea fraudei: pentru a ne asigura că plata este completă și fără comiterea unor fraude.

  c. Securizarea instrumentelor noastre: păstrarea în siguranță a instrumentelor utilizate de dumneavoastră(site-urile / Aplicațiile / dispozitivele noastre) și asigurarea faptului că funcționează corect și că se îmbunătățesc continuu.

Îndeplinirea unui contract: mai exact pentru a efectua serviciile pe care le solicitați de la noi; 

Motive legale în care prelucrarea de date este cerută de lege.

Prezentarea generală a informațiilor privind interacțiunile cu noi și consecințele acestora asupra datelor dumneavoastră: CLICK AICI 

 

Procesul automat de luare a deciziilor


În scopul securizării tranzacțiilor plasate prin intermediul site-urilor web / aplicațiilor / dispozitivelor noastre împotriva fraudei, folosim soluția (soluțiile) furnizorilor terți. Metoda de detectare a fraudei se bazează, de exemplu, pe comparații simple, asociere, grupare, detectări folosind agenți inteligenți, tehnici de fuziune a datelor și diverse tehnici de exploatare a datelor.

Acest proces de detectare a fraudei poate fi complet automatizat sau poate implica intervenția umană atunci când o persoană ia decizia finală. În orice caz, luăm toate măsurile de precauție și garanțiile rezonabile pentru a limita accesul la datele dvs..

Ca urmare a procesului de detectare automate a fraudelor, puteți (i) întâmpina întârzieri în ceea ce privește procesarea comenzii / solicitării în timp ce tranzacția dumneavoastră este revizuită de noi; și (ii) limitarea accesului sau excluderea de la folosirea unui serviciu, dacă este identificat un risc de fraudă. Aveți dreptul de a accesa informațiile pe care ne bazăm decizia, precum si dreptul de a va opune prelucrării. Pentru mai multe detalii consultați secțiunea "Drepturile și opțiunile dumneavoastră" de mai jos.

Profilarea


Atunci când trimitem sau afișăm comunicări sau conținut personalizat, putem folosi anumite tehnici calificate drept "profilare" (adică orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal constând în utilizarea acestor date pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizică, în special pentru a analiza sau intui aspecte referitoare la preferințele, interesele, situația economică, comportamentul, locația, sănătatea, situația financiară sau deplasările personale ale respectivei persoane fizice). Aceasta înseamnă că putem colecta date personale despre dumneavoastră in diferitele situații (trimitere newslettere, retargetarea cu mesaje publicitare a vizitatorilor care au accesat site-urile grupului L’Oreal, gruparea la nivel de interese web a celor care intră pe site-urile L’Oreal şi folosirea acestor informații în scopuri de marketing) menționate în tabelul de mai sus. Centralizăm aceste date și le analizăm pentru a evalua și a anticipa preferințele și / sau interesele dumneavoastră personale.

Pe baza analizei noastre, trimitem sau afișăm comunicări și / sau conținut adaptat intereselor / nevoilor dvs.

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrarii datelor pentru "profilare" în anumite circumstanțe. Consultați secțiunea "Drepturile și opțiunile dumneavoastră" de mai jos.

Cine ar putea avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal? 


Putem împărtăși datele dumneavoastră personale în cadrul grupului L'Oréal pentru a ne conforma obligațiilor legale, pentru a preveni frauda și / sau pentru a ne securiza instrumentele, pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile sau după ce am obținut consimțământul dumneavoastră.

În funcție de scopurile pentru care au fost colectate, și numai pe baza necesității de a le cunoaște, unele dintre datele dumneavoastră personale pot fi accesate de entități ale grupului L'Oréal la nivel mondial, într-un mod pseudonimizat atunci când acest lucru este posibil (care nu permite identificarea directă) când este necesar pentru a vă putea oferi serviciile solicitate.

De asemenea, vă putem împărtăși datele dumneavoastră personale într-un mod pseudonimizat (care nu permite identificarea directă) cu oamenii de știință L'Oreal Research & Innovation, inclusiv cei aflați în afara țării dvs., în scopuri de cercetare și inovare.

Atunci când ne este permis, putem împărtăși, de asemenea, unele dintre datele dumneavoastră personale, inclusiv cele colectate prin cookie-uri, între mărcile noastre, pentru a armoniza și actualiza informațiile pe care le împărtășiți cu noi, pentru a efectua statistici pe baza caracteristicilor dumneavoastră și pentru a personaliza comunicatele noastre.

Vizitați site-ul grupului L'Oréal pentru mai multe detalii despre L’Oréal Group, brand-urile și locațiile acestuia.

Putem împărtăși datele dumneavoastră personale în scopuri de marketing cu terțe părți sau entități ale Grupului L'Oréal.
Împărtășim datele dumneavoastră personale cu terțe părți în scopuri de marketing doar cu consimțământul dumneavoastră. In acest context, este posibil ca datele dumneavoastră sa fie prelucrate de o terță parte, acționând în calitate de operator de date, iar acestei prelucrari de date sa ii fie aplicabile termenii și condițiile, precum si politica privind protectia datelor personale ale tertei parti. Va rugam sa verificați cu atenție documentația înainte de a consimți cu privire la divulgarea datelor dumneavoastră personale respectivei terțe părți.

Datele dumneavoastră personale pot fi, de asemenea, prelucrate în numele nostru de către furnizorii noștri de încredere.

Ne bazăm pe terțe părți de încredere pentru a efectua o serie de operațiuni de afaceri în numele nostru. Noi le vom oferi doar informațiile de care au nevoie pentru a efectua serviciul și solicităm ca aceștia să nu utilizeze datele dumneavoastră personale în niciun alt scop. Întotdeauna vom depune toate eforturile necesare pentru a ne asigura că toate părțile terțe cu care lucrăm vă vor păstra datele personale securizate. De exemplu, putem încredința serviciile care necesită prelucrarea datelor dumneavoastră personale:

● Terților care ne ajută în furnizarea de servicii digitale cum ar fiascultarea site-urilor de socializare, gestionarea identității, evaluări și recenzii, analiza web și motoare de căutare;CRM (incluzand newslettere si automatizari de mesaje de marketing, SMS-uri, profilare indivizilor din baza de date si survey-uri);

● În scopuri de publicitate, marketing, digital și social pentru a ne ajuta să furnizăm publicitate, marketing și campanii publicitare, să analizăm eficacitatea acestora și să vă gestionăm datele de contact și întrebările; terților obligați să vă livreze un produs, de ex. servicii poștale / de livrare;

● Terților care ne ajută și ne ajută să furnizăm servicii IT, cum ar fi furnizorii de platforme, servicii de hosting, întreținere și suport pentru bazele noastre de date, precum și software-ul și aplicațiile noastre care pot conține date despre dumneavoastră(astfel de servicii ar putea implica uneori accesul la date pentru îndeplinirea sarcinilor cerute);

● Terților care ne ajută în scopuri de îngrijire a clienților și de cosmetovigilență sau evaluari medicale in care sunt analizate riscurile expunerii solare in functie de particularitatile de piele si istoricul de familie.

● Tertilor care ne ajuta sa colectam date offline prin intermediul farmaciilor sau a altor parteneri contractuali in magazine sau in timpul cursurilor practice de invatare pentru specialisti (coafori si saloane)

● Tertilor care folosesc aplicatii L’Orèal pentru diagnosticarea parului clientilor pentru a oferi sfaturi de ingrijire a acestuia

Putem, de asemenea, dezvălui datele dumneavoastră personale altor terțe părți in scopurile detaliate mai jos:

● În cazul în care L'Oréal sau o parte din activele sale sunt achiziționate de o terță parte, datele dumneavoastră vor fi considerate ca fiind unul dintre activele transferate. În acest caz, datele dumneavoastră vor fi prelucrate de către achizitor, care va acționa în calitate de noul operator de date, iar politica de confidențialitate a datelor va reglementa prelucrarea datelor dumneavoastră.

● Dacă suntem obligați să dezvăluim sau să permitem accesul la datele dumneavoastră pentru a respecta o obligație impusă de lege, o decizie sau o hotărâre judecătorească sau administrativă sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța L'Oréal, clienții sau pe angajații acesteia.

● Dacă v-ați dat consimțământul ca noi să putem face acest lucru.

● Dacă legea ne permite.

● Precum si in cazul în care serviciul la care v-ați abonat a fost creat de L'Oréal împreună cu un partener (de exemplu, o aplicație co-branded). În acest caz, L'Oréal și partenerul sau procesează datele dumneavoastră personale, fiecare în scopuri proprii și, ca atare, datele dumneavoastră sunt procesate:

● De L'Oréal, în conformitate cu această Politică cu privire la Protectia datelor personale;

● De către partener, care acționează, de asemenea, în calitate de operator de date, acestei prelucrari de date fiindu-i aplicabile termenii și condițiile, precum si politica privind protectia datelor personale ale partenerului.

● În cazul în care ați fost de acord să primiți comunicate de tip comercial și de marketing de la un partener L'Oréal printr-un opt-in dedicat (de exemplu, printr-o aplicație marca L'Oréal și pusă la dispoziția partenerilor săi). În acest caz, datele dumneavoastră sunt procesate de partenerul respectiv care acționează în calitate de operator de date, acestei prelucrari de date fiindu-i aplicabile termenii și condițiile, precum si politica privind protectia datelor personale ale partenerului.

● Putem publica pe suporturile noastre conținut din rețelele de sociale. În cazul în care consultați conținutul din rețelele de socializare pe site-ul / aplicațiile noastre, un fișier cookie din respectiva rețea socială poate fi stocat pe dispozitiv. Vă invităm să citiți Politica de cookie a acestor rețele de socializare pentru mai multe informații.

Nu oferim sau vindem datele dumneavoastră cu caracter personal.

Când folosim serviciile de publicitate ale companiei Google pe site-ul nostru, Google va accesa și folosi datele tale cu caracter personal. Dacă dorești să afli mai multe despre cum utilizează Google datele tale cu caracter personal în acest context, te rugăm să consulți secțiunea Google Privacy & Terms disponbilă aici, care guvernează atât aceste servicii, cât și prelucrarea datelor cu caracter personal.


Informația pe care Facebook o colectează și o împărtășește cu noi.


Toate funcțiile de socializare și serviciile Facebook disponibile pe site-ul nostru sunt guvernate de Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal a Facebook, unde vei afla mai multe informatii despre drepturile tale și setările disponibile.

Prin folosirea acestui website, vei putea:

•Să te loghezi cu Facebook. Daca procedezi așa, ești de acord să împărtășești informații din profilul tău public cu noi

•Să folosești pluginurile Facebook de social media, pentru butoanele “like” sau “share” pentru conținutul nostru de pe platforma Facebook•Să accepți cookies de pe acest website (identificate, de asemenea ca “Facebook Pixel”) care ne vor ajuta să înțelegem activitățile tale, inclusiv informația cu privire la dispozitivul tău, cum folosești serviciile noastre, cumpărăturile pe care le faci și reclamele pe care le vezi, daca ai sau nu un cont de Facebook și dacă ești logat cu respectivul cont.

Când folosești acele funcții ale Facebook, noi colectăm date despre tine care ne ajută:

•Să îți livrăm reclame de care tu ai fi interesat pe Facebook (pe Instagram, în serviciul de mesagerie  sau în oricare alte servicii ale Facebook)

•Să măsurăm și să analizăm eficacitatea site-urilor noastre/ a aplicațiilor și a reclamelor.

Putem folosi datele cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat prin intermediul site-ului (precum: nume și prenume, email, adresă, genul sau numărul de telefon) pentru a te identifica pe Facebook (pe Instagram, în serviciul de mesagerie sau în oricare alte servicii ale Facebook) și a-ți afișa reclame care sunt relevante pentru tine. În timpul acestui proces, Facebook nu va împărtăși nimănui datele tale personale și va șterge aceste date imediat după ce identificarea a fost efectuată.

Unde stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal? 


Datele dumneavoastră nu sunt stocate într-o țară aflata situată în afara Spațiului Economic European ("SEE").

Acestea pot fi transferate catre furnizori care lucrează pentru noi asa cum este detaliat mai sus. Unii dintre acestia sunt situati in afara Spatiului Economic European, respectiv US, acestia fiind parte in Privacy Shield. Transferul acestor date se face numai într-un mod securizat și în conformitate cu reglementările aplicabile.

Daca vom transfera datele dumnevoastra catre  țări care nu asigura un nivel adecvat de protectie pentru datele personale transmise, ne angajăm să luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că terții carora le sunt transferate respectă termenii și condițiile stabilite în această Politică. Aceste măsuri pot include controlul direct al standardelor aplicate de aceste părți terțe ca element de protecție și securizare a Datelor și / sau executarea unor acorduri corespunzătoare (de exemplu, clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene) si/sau lucrul cu furnizorii parte a Privacy Shield. In cazul in care un astfel de transfer se va face, veti fi instiintati despre transfer si despre beneficiarii transferurilor (tertele parti).

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de email DPO.ro@loreal.com.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal? 


Păstrăm Datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem Datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.

Pentru a ști cât timp pot fi păstrate Datele dumneavoastră, folosim următoarele criterii:

  • Atunci când achiziționați produse și servicii, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata relației noastre contractuale;
  • În cazul în care participați la o ofertă promoțională, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;
  • În cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară procesării întrebărilor dvs., dar nu mai mult de 3 ani de la ultima corespondență trimisă;
  • În cazul în care creați un cont, păstrăm datele dumneavoastră personale până când solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele prelucrate pentru acest scop vor fi șterse la 3 ani după ultima interacțune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login in contul dumneavoastră);
  • În cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing direct, păstrăm datele dumneavoastră personale până când vă dezabonați sau solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale; În acest sens, menționăm că datele stocate în bazele noastre de date in sistemul CRM (Customer relationship management) pentru scopul comunicărilor de marketing direct sunt șterse din evidențele acestor baze de date la 3 ani de ultima interacțiune cu dumneavoastră;
  • În cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstrăm atâta timp cât este necesar pentru ca acestea să își atingă scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de coș de cumpărături sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) și pentru o perioadă definită în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentală online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră si pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului), vor fi păstrate pentru o perioada de maxim 90 de zile de la colectarea acestora, în baza consimțământului dumneavoastră.

Putem păstra anumite date cu caracter personal pentru a ne conforma obligațiilor legale sau de reglementare, precum și pentru a ne permite să ne gestionăm drepturile (de exemplu, pentru a ne susține afirmațiile în cadrul instanțelor de judecată) sau în scopuri statistice sau istorice.

Atunci când nu mai trebuie să folosim datele dumneavoastră personale, acestea sunt eliminate din sistemele și înregistrările noastre sau sunt anonimizate, astfel încât să nu mai puteți fi identificate cu ajutorul acestora.

Sunt securizate datele dumneavoastră cu caracter personal? 


Ne angajăm să păstrăm datele dumneavoastră personale în siguranță și luăm toate măsurile de precauție rezonabile pentru a face acest lucru. Ne obligăm în mod contractual ca părțile terțe de încredere care vă gestionează datele personale să facă același lucru.

Facem mereu tot ce ne stă în putere pentru a vă proteja datele personale și după ce primim date cu caracter personal, folosim proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat. Deoarece transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe site-ul nostru. Ca atare, orice transmitere de date este pe propriul dumneavoastră risc.

 

Legături către site-uri terțe și conectare prin intermediul site-urilor de socializare

Site-urile și aplicațiile noastre pot conține din când în când legături către și de pe site-urile web ale rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate și ale afiliaților. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu suntem responsabili și nu putem fi trași la răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acestor site-uri web.

De asemenea, vă putem oferi posibilitatea de a vă conecta prin intermediul site-urilor de socializare. Dacă faceți acest lucru, vă rugăm să fiți conștient de faptul că vă distribuiți informațiile despre profilul dumneavoastră in funcție de setările platformei dumneavoastră de socializare. Accesați platforma socială relevantă și examinați politica sa de confidențialitate pentru a înțelege modul în care datele dumneavoastră personale sunt partajate și utilizate în acest context.

 

Site-uri de socializare și conținut generat de utilizatori

Unele dintre site-urile și aplicațiile noastre permit utilizatorilor să trimită propriul conținut. Rețineți că orice conținut trimis pe platformele noastre de socializare poate fi văzut de public, deci trebuie să fiți precaut în legătură cu furnizarea anumitor date personale, de ex. informații financiare sau adrese. Nu suntem responsabili pentru acțiunile întreprinse de alte persoane dacă postați datele personale pe o platformă de socializare și vă recomandăm să nu includeți astfel de informații.

Drepturile și alegerile dumneavoastră


Ne angajăm să păstrăm datele dumneavoastră personale în siguranță și luăm toate măsurile de precauție rezonabile pentru a face acest lucru. Ne obligăm în mod contractual ca părțile terțe de încredere care vă gestionează datele personale să facă același lucru.

Facem mereu tot ce ne stă în putere pentru a vă proteja datele personale și după ce primim date cu caracter personal, folosim proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat. Deoarece transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe site-ul nostru. Ca atare, orice transmitere de date este pe propriul dumneavoastră risc.

 

Legături către site-uri terțe și conectare prin intermediul site-urilor de socializare

Site-urile și aplicațiile noastre pot conține din când în când legături către și de pe site-urile web ale rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate și ale afiliaților. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu suntem responsabili și nu putem fi trași la răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acestor site-uri web.

De asemenea, vă putem oferi posibilitatea de a vă conecta prin intermediul site-urilor de socializare. Dacă faceți acest lucru, vă rugăm să fiți conștient de faptul că vă distribuiți informațiile despre profilul dumneavoastră in funcție de setările platformei dumneavoastră de socializare. Accesați platforma socială relevantă și examinați politica sa de confidențialitate pentru a înțelege modul în care datele dumneavoastră personale sunt partajate și utilizate în acest context.

 

Site-uri de socializare și conținut generat de utilizatori

Unele dintre site-urile și aplicațiile noastre permit utilizatorilor să trimită propriul conținut. Rețineți că orice conținut trimis pe platformele noastre de socializare poate fi văzut de public, deci trebuie să fiți precaut în legătură cu furnizarea anumitor date personale, de ex. informații financiare sau adrese. Nu suntem responsabili pentru acțiunile întreprinse de alte persoane dacă postați datele personale pe o platformă de socializare și vă recomandăm să nu includeți astfel de informații.

 

Aveți următoarele drepturi: CLICK AICI

Contact


Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la modul în care tratăm și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră de mai sus, vă rugăm să ne contactați la DPO.ro@loreal.com sau în scris la adresa de corespondență 169A Calea Floreasca, etajul 6, corp A.