Politica noastra durabila a achizitiilor

Pe parcursul anilor, L’Oréal si-a definit politica responsabila de achitizionare intr-un program global.

Logo-ul Programului Buy&Care
Logo-ul Programului Buy&Care

L'Oréal nu doar cumpara pur si simplu produsele si serviciile de la furnizorii sai. Grupul are un respect profund fata de companiile furnizorilor, culturile lor corporatiste, evolutiile si angajatii lor si astfel exercita o responsabilitate particulara in ceea ce priveste acoperirea economica, etica si aspectele de mediu. Achizitiile sale implica peste 100.000 de tranzactii, cu o evaluare in exces a propriilor bunuri ale companiei. Asa cum L'Oréal doreste sa stabileasca un exemplu in probleme de mediu, sanatate si siguranta ocupationala, este cu siguranta atent la conditiile in care furnizorii si angajatii muncesc. In aceasi maniera, marimea consecintelor asupra mediului depaseste granitele proprii, incorporand intregul proces de productie.

Valori consacrate intr-un ghid international


Calitatea relatiilor mentinute intre L'Oréal si furnizorii sai contribuie la succesul sau pe termen lung. Este bazata pe valorile continute de ghidul international "Achizitiile noastre zilnice", un cod etic la care fiecare achizitor din grup trebuie sa adere. Este clar stabilit in Codul de Etica al grupului si se refera la relatiile caracterizate de respect, incredere si loialitate. Loialitatea este o alegere. Peste 75% din achizitiile grupului L'Oréal sunt facute de furnizorii (locali sau internationali) care lucreaza cu grupului de cel putin 10 ani si in unele cazuri de zeci de ani.

Furnizori foarte implicati


Report from
Transcrierea text a inregistrarii video

Report from "Supplier Day" 2012

Grupul sustine dezvoltarea partenerilor sai printr-un proces, un dialog contructiv si un efort comun. In toate diviziile de achizitii, furnizorii contribuie activ la performanta economica a grupului L'Oréal prin cercetarea constanta in domeniile de calitate, siguranta si competitivitate. Ei joaca un rol cheie in dezvoltarea produselor inovatoare si serviciilor pentru viitor. Sunt de asemenea direct implicati in programul de responsabilitati sociale si de mediu a grupului. Selectia lor a fost bazata pe criterii obiective, care le permit sa implineasca standardele internationale de top.