Misiunea noastră

Mission 2018 ok
Mission 2018 ok

De mai mult de un secol, ne dedicăm energia și competențele unei singure afaceri: frumusețea. Este o afacere bogată în ințelesuri, deoarece permite tuturor persoanelor să-și exprime personalitatea, să-și câștige încrederea in sine și să se deschidă față de alții.
Frumusețea este un limbaj.

L'Oréal a stabilit misiunea de a oferi tuturor femeilor și bărbaților la nivel mondial cele mai bune cosmetice inovatoare în ceea ce priveste calitatea, siguranța și eficacitatea. Prin respectarea diversității infinite a nevoilor de frumusețe și dorințele peste tot în lume.
Frumusețea este universală.

De la crearea sa de către un cercetător, grupul a revoluționat frontierele cunoașterii. Cercetarea sa unică permite să exploreze continuu noi teritorii și să inventeze produse ale viitorului, în timp ce se inspiră din ritualurile de frumusețe din întreaga lume.
Frumusețea este o știință.

Asigurarea accesului la produse care imbunătățesc confortul, mobilizarea puterii sale inovatoare, pentru a păstra frumusețea planetei și susținerea comunităților locale. Acestea sunt provocările exigente, care sunt o sursă de inspirație și creativitate pentru L'Oréal.
Frumusețea este un angajament.

Bazându-se pe diversitatea echipelor sale și bogăția și complementaritatea portofoliului de mărci, L'Oréal a făcut universalizarea frumuseții proiectul său pentru anii care vor veni.
L'Oréal, oferind frumusețe pentru toți.