Misiunea noastra

Mission 2018 ok
Mission 2018 ok

De mai mult de un secol, ne dedicam energia si competentele unei singure afaceri: frumusetea. Este o afacere bogata in intelesuri, deoarece permite tuturor persoanelor sa-si exprime personalitatea, sa-si castige increderea in sine si sa se deschida fata de altii.
Frumusetea este un limbaj.

L'Oréal a stabilit misiunea de a oferi tuturor femeilor si barbatilor la nivel mondial cele mai bune cosmetice inovatoare in ceea ce priveste calitatea, siguranta si eficacitatea. Prin respectarea diversitatii infinite a nevoilor de frumusete si dorintele peste tot in lume.
Frumusetea este universala.

De la crearea sa de catre un cercetator, grupul a revolutionat frontierele cunoasterii. Cercetarea sa unica permite sa exploreze continuu noi teritorii si sa inventeze produse ale viitorului, in timp ce se inspira din ritualurile de frumusete din intreaga lume.
Frumusetea este o stiinta.

Asigurarea accesului la produse care imbunatatesc confortul, mobilizarea puterii sale inovatoare, pentru a pastra frumusetea planetei si sustinerea comunitatilor locale. Acestea sunt provocarile exigente, care sunt o sursa de inspiratie si creativitate pentru L'Oréal.
Frumusetea este un angajament.

Bazandu-se pe diversitatea echipelor sale si bogatia si complementaritatea portofoliului de marci, L'Oréal a facut universalizarea frumusetii proiectul sau pentru anii care vor veni.
L'Oréal, oferind frumusete pentru toti.